ΑγροτικάΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Η 2η περιοδεία Γιώργου Κασαπίδη και υποψηφίων στην Καστοριά (φωτογραφίες)

Περιοδεία πραγματοποίησε ο υπ Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Κος Γιώργος Κασαπίδης με τους υποψηφίους του συνδυασμού του «Αλλάζουμε πορεία» την Πέμπτη 2 Μαΐου στην Περιφερική Ενότητα Καστοριάς.

Ο κος Κασαπίδης πραγματοποίησε επαφές με τον εκπρόσωπο του συλλόγου ιδιοκτητών ενοικιαζομένων καταλυμάτων Καστοριάς Αντιπρόεδρο κο Βασίλη Ζιάκα, τους εκπροσώπους του Σύλλογου ερασιτεχνών αλιέων και φίλων λίμνης Καστοριάς Σωτηριάδη Θόδωρο Πρόεδρο και κο Τσομπάνο Δημήτρη Αντιπρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο της  Ένωσης συνοριακών φυλάκων Καστοριάς με εκπρόσωπο τον Πρόεδρό κο Παπουτσίδη Κυριάκο, και τον σύλλογο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Καστοριάς κο Γεωργιάδη Άγγελο Πρόεδρο, κο Ντούκα Πέτρου Γραμματέα και κο Αξώτη Άγγελο Ταμία.

Ακολούθως ο συνδυασμός επισκέφτηκε την κτηνοτροφική μονάδα του κου Μανιού Τσακάλη στα Κορέστεια, όπου και ενημερώθηκε για τις προοπτικές ανάπτυξης της Ελληνικής κόκκινης φυλής βοοειδών και την ένταξη στην ομάδα των κτηνοτρόφων και νέων μελλών από τις περιοχές του Βοϊου και των Πρεσπών.

Η Διεθνής έκθεση γούνας Καστοριάς ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας, όπου ο κος Κασαπίδης παρακάθισε σε σύσκεψη με το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» και τον Πρόεδρο του κο Τσούκα Απόστολο, ακολούθησε περιήγηση στα περίπτερα της έκθεσης όπου ο κος Κασαπίδης ευχήθηκε καλές δουλειές σε όλους τους επιχειρηματίες.

Στάση, όπως η μέρα το επέβαλε, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου πηγής της Εβραίδος στην πόλη της Καστοριάς, παρακολούθηση της ακολουθίας του εσπερινού και συμμετοχή στην λιτανεία της ιεράς εικόνος, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Καστορίας κ.κ Σεραφείμ.

Η μέρα έκλεισε με σύσκεψη με νέους αγρότες, κυρίως παραγωγούς οπωροκηπευτικών προϊόντων, στους Αμπελόκηπους Καστοριάς όπου ο κος Κασαπίδης έκανε ανάλυση των θέσεων του συνδυασμού σχετικά με τον τομέα δραστηριοποίησης τους..

44η Έκθεση Γούνας: Επίσκεψη στα περίπτερα του Γιώργου Κασαπίδη και των υποψηφίων (σειρά φωτογραφιών)

Back to top button