ΑθλητικάΚαστοριά

Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς το Σαββατοκύριακο

Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς 04 – 05 Μαΐου 2019

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 72 – 73

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής που την θέτει ξανά σε τροχιά playoffs πέτυχε η ομάδα της Καστοριάς, η οποία επικράτησε εκτός έδρας του Ερμή Αγιάς με 73-72, με τον Σάββα Χρυσόπουλο να είναι ο λυτρωτής για τους “γουναράδες”. Ο αγώνας είχε αρκετή ένταση, με τους γηπεδούχους ωστόσο να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία. Στο β’ ημίχρονο οι Θεσσαλοί είχαν πλήρως τον έλεγχο του αγώνα και βρέθηκαν να προηγούνται ακόμα και με +10 (49-39), όμως στα τελευταία 2′ λεπτά της περιόδου, ένα σερί 1-6, έφερε το σκορ στον πόντο. Το φινάλε του αγώνα ήταν συναρπαστικό με τις εναλλαγές να είναι συνεχείς στο σκορ. Με το σκορ στο 72-68, λίγα δεύτερα πριν το φινάλε και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ερμής θα είναι ο νικητής, το καλάθι του Πέτρου Μελισσαράτου έκανε το 72-70, ενώ στα 25” ο Σάββας Χρυσόπουλος ήταν ο άνθρωπος της στιγμής μιας και το σουτ του από τα 9 μέτρα βρήκε στόχο και έκανε το τελικό 73-72 βάζοντας φωτιά στα πλέι οφς.

Δεκάλεπτα: 16-21, 41-37, 59-57, 72-73

Γ.Σ. Ερμής Αγιάς (Παπαδόπουλος): Τσιλούλης 17 (1), Σπυρόπουλος 8, Τζόλος 15 (3), Κόμματος 10 (2), Ντάλος 2, Τριανταφύλλου 9 (2), Ζιβάνοβιτς, Λάππας 4 (1), Λόλας 7.

Α.Σ. Καστοριάς (Καραγιάννης): Αμπαράς 3 (1), Πετρόπουλος 15 (1), Μελισσαράτος 12, Χονδρογιάννης 7, Απιδόπουλος 7, Χρυσόπουλος 9 (3), Ράπτης, Βαβάτσικος 7, Καραμανώλης, Τζακόπουλος 6 (2), Σταμένκοβιτς 7.


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟ

Την Κυριακή το απόγευμα η ομάδα της Καστοριάς αντιμετώπισε την ομάδα του Βελβεντού. Τα κορίτσια παίζοντας καλό μπάσκετ, κατάφεραν να πάρουν μια εύκολη νίκη απέναντι σε μια πιο αδύνατη ομάδα. Στον αγώνα δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν για πολύ χρόνο και τα κορίτσια που προέρχονται από τις ακαδημίες, δείχνοντας ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης): Αλεξιάδη, Πολίσι, Στοΐτση, Καλλίνικου Μ., Αλεξίου, Καλλίνικου Κ., Τσαχτσίρα, Χατζηιορδανίδου, Νικολαΐδου, Λίλιου και Μακρά.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Το Πρωτάθλημα Παμπαίδων ξανάρχισε μετά τις διακοπές του Πάσχα. Η ομάδα μας φιλοξενήθηκε το Σάββατο στο Βελβεντό από την ομώνυμη ομάδα, κάνοντας άλλη μία καλή εμφάνιση.

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Κέδρος, Σακαλίδης, Αναγνώστου, Μονοβασίλης, Τσαχτσίρας, Φράγκος, Κωνσταντίνου, Ταμήλιας, Φωτιάδης, Βλαχάβας και Κωστάρας.


ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Παιδικής ομάδας του Α.Σ. Καστοριάς, η ομάδα μας έδωσε άλλο ένα φιλικό με την Παιδική ομάδα της Σταυρούπολης στο Κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το Final 4 (17-20/5/2019 Κοζάνη).

Οι προπονητές μας είχαν την ευκαιρία να δουν τι πρέπει να διορθώσουν αυτές τις τελευταίες δύο εβδομάδες, για να είναι οι Παίδες μας πανέτοιμοι να διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Να σημειώσουμε ότι η Σταυρούπολη έφερε άλλα δύο τμήματα από τους Παμπαίδες και τις Ακαδημίες τους. Έτσι είχαμε την ευκαιρία, να κάνουμε άλλα δύο φιλικά με τις αντίστοιχες ηλικίες και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με μια ομάδα της Θεσ/νίκης αλλά και ο κόσμος ν’ απολαύσει όμορφο θέαμα από τα παιδιά μας.

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

 

 

Back to top button