ΚαστοριάΠρόσωπαφωτορεπορτάζ

Οι 10 υποψήφιοι που ολοκληρώνουν τον συνδυασμό του Γιώργου Πετκανά (φωτογραφίες – βιογραφικά)

Παρουσιάζουμε σήμερα τους 10 υποψηφίους που ολοκληρώνουν τον συνδυασμό του Γιώργου Πετκανά, φτάνοντας συνολικά τους 60.

Άννα Λίκα

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας του ΤΕΙ Κοζάνης. Στο πλαίσιο των σπουδών μου συμμετείχα στο πρόγραμμα Erasmus φοιτώντας στο Πανεπιστήμιο της Lille στη Γαλλία. Θεωρώ την προσφορά στον τόπο όπου γεννιόμαστε και ζούμε υποχρέωση παρά το γεγονός ότι αυτό, δεν είναι κάτι αυτονόητο για κάποιους συμπολίτες μας. Παρά τη διαφορετικότητα της καταγωγής μας, όλοι αποτελούμε μέρος της ίδιας κοινωνίας, η οποία εάν εξελίσσεται και προοδεύει βελτιώνει τις ζωές όλων μας.

Ο Γιώργος Πετκανάς έχει τις απαραίτητες γνώσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ο Συνδυασμός του δεν στηρίζεται σε πολιτικά γραφεία και συμφέροντα ούτε περιλαμβάνει στελέχη της σημερινής και προηγούμενων δημοτικών αρχών. Η «Συμμαχία Ευθύνης» αποτελείται από δημοκρατικούς και ανιδιοτελείς πολίτες που θέλουν να εργαστούν για το καλό του συνόλου της κοινωνίας και είναι έτοιμοι να καταβάλλουν όλες τις δυνάμεις τους σε αυτή την κατεύθυνση.

Για τους παραπάνω λόγους συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον συνδυασμό «Συμμαχία Ευθύνης» με επικεφαλής τον Γιώργο Πετκανά και ζητώ τη στήριξη σας.

Γιάννης Σάρρος

Γεννήθηκα και ζω στην Καστοριά, είμαι πατέρας δύο παιδιών του Γιώργου και του Πρόδρομου, είμαι ελεύθερος επαγγελματίας.

Η σημερινή δημοτική αρχή, όλοι γνωρίζουμε ότι, δεν τα κατάφερε αλλά οι αντιδήμαρχοι είναι εκ νέου υποψήφιοι. Μαζί με τοπικούς πολιτικούς και επιχειρηματίες θέλουν να συνεχίσουν το «έργο τους». Ο τόπος μας πρέπει, επιτέλους, να βγει από το τέλμα και αυτό μπορεί να γίνει με έναν ισχυρό δήμο Καστοριάς και με τη συμμαχία όλων όσων βάζουν το συνολικό συμφέρον πάνω από όλα.

Ο Συνδυασμός «Συμμαχία Ευθύνης» αποτελείται από πολίτες που θέλουν να προσφέρουν και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με πολιτικά γραφεία και συμφέροντα και ο Γιώργος Πετκανάς είναι ο μόνος που γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Γι’ αυτό συμμαχώ μαζί του, κατεβαίνω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να προσφέρω στον τόπο μου.

Ελένη Νάτση

Συμμαχώ με τον Γιώργο Πετκανά και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του «Συμμαχία Ευθύνης» γιατί είναι ο υποψήφιος δήμαρχος που κατέχει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να αλλάξει στον δήμο Καστοριάς, τι πρέπει να αλλάξει στην Κοινότητα Δενδροχωρίου όπου κατοικώ με την οικογένεια μου, για να πάει ο τόπος μας μπροστά και να έχουμε οι πολίτες ποιότητα ζωής.

Καλλιόπη-Πόπη Κολιοπούλου Κοκκαλένιου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καστοριά. Είμαι μητέρα του Νίκου και του Θανάση Κολιόπουλου. Ασχολούμαι επαγγελματικά με την γουνοποιία. Συμμαχώ με τον Γιώργο Πετκανά και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του «Συμμαχία Ευθύνης» γιατί είναι ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος που γνωρίζει την αυτοδιοίκηση, γνωρίζει τον τρόπο ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και τι πρέπει να αλλάξει στον δήμο Καστοριάς για να πάει ο τόπος μας μπροστά με την προοπτική να παραμείνουν τα παιδιά μας εδώ – κι εκείνα που έφυγαν να επιστρέψουν. Σας καλώ να μας στηρίξετε.

Κωνσταντίνος Παρλαπάνης

Κατοικώ στην Χλόη Καστοριάς. Σπούδασα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Μαθηματικό. Μέχρι το έτος 1994 υπήρξα ιδιοκτήτης φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης στις πόλεις της Καστοριάς και του Άργους Ορεστικού. Στη συνέχεια υπηρέτησα την εκπαίδευση σε δημόσια σχολεία και συγκεκριμένα τα τελευταία χρόνια στο 1ο Λύκειο Καστοριάς. Συμμετέχω ενεργά στο Παράρτημα Καστοριάς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, το οποίο πραγματοποίησε στην πόλη μας το έτος 2015 Πανελλήνιο Συνέδριο με απόλυτη επιτυχία και πλήθος συνέδρων όπου συμμετείχαν 1200 άτομα. Ασχολούμαι με την ορειβασία και ερασιτεχνικά με την βιολογική καλλιέργεια οπωροκηπευτικών.

Συμμετέχω στον συνδυασμό «Συμμαχία Ευθύνης» γιατί είναι ο μόνος πραγματικά ανεξάρτητος και ο Γιώργος Πετκανάς είναι ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος που έχει αυτοδιοικητικές γνώσεις και γνωρίζει άριστα τον δήμο Καστοριάς. Με προσωπικό όραμα και στόχο την τουριστική ανάπτυξη με υποδομές στην πόλη της Καστοριάς και ευρύτερα σε όλη την γεωγραφική περιφέρεια του δήμου μας, οδηγήθηκα στην απόφαση να κατέβω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ευελπιστώντας να προσφέρω στην ανάδειξη του φυσικού κάλλους μέσω των περιηγητικών μονοπατιών στα βουνά της ευρύτερης περιοχής μας, ώστε η ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού – που είναι ζητούμενο – να είναι εφικτή και να συμβάλλει στην συνολική ανάπτυξη του τόπου μας. Ζητώ την στήριξη σας για να τα αλλάξουμε όλα και να χτίσουμε έναν νέο δήμο Καστοριάς αντάξιο των προσδοκιών μας.

Νικόλαος Αριανός

Γεννήθηκα στο Καλοχώρι Καστοριάς και είμαι πατέρας ενός παιδιού. Ασχολούμαι από νεαρή ηλικία με τη μουσική και σήμερα είμαι ερμηνευτής, μουσικοσυνθέτης, ενορχηστρωτής και μουσικός παραγωγός. Συνεργάζομαι με καλλιτέχνες απ’ όλη την Ελλάδα στις ιδιόκτητες studio εγκαταστάσεις μου, όπου και διδάσκω μουσική.

Έχω ζήσει σε διάφορους τόπους της χώρας μας, όπου και έχω ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική κι έχω δημιουργήσει άποψη πρότυπων πόλεων και δήμων. Θεωρώ πως είμαι σε θέση τώρα με τη συμμετοχή μου στον συνδυασμό «Συμμαχία Ευθύνης» του Γιώργου Πετκανά που αποτελείται από ανιδιοτελείς πολίτες κι έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρέμβασης, να δραστηριοποιηθώ και να καταθέτω προτάσεις που θα αναβαθμίσουν τον δήμο Καστοριάς, για να πάει ο τόπος μας μπροστά με σκοπό την ανάπτυξη, το συνολικό καλό της κοινωνίας μας και στόχο την παραμονή των νέων στην περιοχή μας.

Όλγα Πατσιοπούλου

Γεννήθηκα στην Καστοριά και μεγάλωσα στο Άαχεν της Γερμανίας, όπου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Εμπορική Σχολή. Είμαι επίσης απόφοιτη της Χρηματιστηριακής Σχολής Αθηνών. Μιλώ την αγγλική και γερμανική γλώσσα. Ασχολήθηκα με το σχέδιο μόδας και δραστηριοποιούμαι με την δημιουργία χειροποίητου παραδοσιακού κοσμήματος.

Συμμαχώ με τον Γιώργο Πετκανά και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του «Συμμαχία Ευθύνης» γιατί είναι ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος που γνωρίζει τι είναι Τοπική Αυτοδιοίκηση και τι ακριβώς πρέπει να αλλάξει στον δήμο Καστοριάς για να πάει ο τόπος μας μπροστά και είμαι πρόθυμη να αγωνιστώ για το καλό του τόπου και της κοινωνίας μας.

Σπύρος Τσαδήλας

Γεννήθηκα και ζω στο Μαυροχώρι Καστοριάς. Έχω αποκτήσει τρία παιδιά. Στο παρελθόν εργάσθηκα στο Εθνικό Κτηματολόγιο ενώ σήμερα εργάζομαι στην Κτηνιατρική Υπηρεσία. Έλαβα την απόφαση να συμμαχήσω με τον Γιώργο Πετκανά για τον δήμο Καστοριάς, διότι ο ίδιος έχει όπλο του, την γνώση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο Συνδυασμός «Συμμαχία Ευθύνης» αποτελείται από ανιδιοτελείς πολίτες που θέλουν και μπορούν να εργαστούν για το καλό του συνόλου. Έχει πρόγραμμα για τον πρωτογενή τομέα, προτάσεις για τη μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων, όραμα για την τουριστική υποδομή και ανάπτυξη. Γι’ αυτούς τους λόγους συμμαχώ με τον Γιώργο Πετκανά, κατεβαίνω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ζητώ την στήριξη σας, για να τα αλλάξουμε όλα και να χτίσουμε έναν νέο δήμο Καστοριάς αντάξιο των προσδοκιών μας.

Σταύρος Βλάχος

Κατοικώ στο Καλοχώρι Καστοριάς, με τον συνταξιούχο αγροφύλακα πατέρα μου. Είμαι χειριστής μηχανημάτων έργων, χωρίς αντικείμενο εργασιών τα τελευταία χρόνια λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που προκάλεσαν οι ιθύνοντες στην περιοχή μας. Απασχολούμαι περιστασιακά σε διάφορες εργασίες. Έλαβα την απόφαση να συμμετέχω στα κοινά του τόπου μας, για τους παρακάτω λόγους:

Η σημερινή δημοτική αρχή, όλοι ξέρουμε ότι, δεν τα κατάφερε αλλά οι αντιδήμαρχοι είναι εκ νέου υποψήφιοι. Μαζί με τοπικούς πολιτικούς και επιχειρηματίες θέλουν να συνεχίσουν το «έργο τους». Ο τόπος μας πρέπει, επιτέλους, να ξεκολλήσει από το τέλμα και αυτό μπορεί να γίνει με έναν ισχυρό δήμο Καστοριάς και με τη συμμαχία όλων όσων βάζουν το συνολικό συμφέρον πάνω από όλα.

Ο Συνδυασμός «Συμμαχία Ευθύνης» αποτελείται από ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με πολιτικά γραφεία και συμφέροντα. Ο Γιώργος Πετκανάς είναι ο μόνος που γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Γι’ αυτό συμμαχώ μαζί του,  κατεβαίνω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να προσφέρω στον τόπο μου.

Χρόνης Βασιλειάδης

Μετά την ολοκλήρωση των σχολικών μου υποχρεώσεων στην πόλη της Καστοριάς, αποφάσισα να επιστρέψω για να ζήσω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου στην Πεντάβρυσο. Σπούδασα δημοσιογραφία – διαφήμιση και είμαι ιδρυτής ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού από το έτος 1997. Διατελώ παραγωγός εκπομπών και προβολής επιχειρήσεων στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.

Αποφάσισα να συμμαχήσω με τον Γιώργο Πετκανά διότι έχει αυτοδιοικητικές γνώσεις, την εμπειρία δημοτικών συμβουλίων και είναι ο μόνος έτοιμος να διοικήσει τον Δήμο Καστοριάς από την επόμενη ημέρα των εκλογών, χωρίς χάσιμο χρόνου. Επειδή ο δήμος μας και η τοπική οικονομία έχουν πιάσει πάτο και δεν είναι καιρός για πειράματα, συμμαχώ με τον Γιώργο Πετκανά και είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον αδέσμευτο από κόμματα και άλλα συμφέροντα, συνδυασμό του «Συμμαχία Ευθύνης».

https://fouit.gr/2019/02/23/%ce%bf%ce%b9-12-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf%ce%b9-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%cf%83%cf%8d%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85/

11 ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Πετκανάς (φωτογραφίες)

7 ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Πετκανάς (φωτογραφίες)

10 ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Πετκανάς φτάνοντας τους 40 (φωτογραφίες – βιογραφικά)

10 ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Πετκανάς φτάνοντας τους 50 (φωτογραφίες – βιογραφικά)

 

 

 

Back to top button