ΚαστοριάΚοζάνη

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στην Καστοριά


Ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, θα κάνει περιοδεία στην Κοζάνη και την Καστοριά, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων, την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Στις 08:30 θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης όπου θα συνομιλήσει με τη διοίκηση αλλά και το σωματείο εργαζομένων. Στις 09:30 θα βρεθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, στις 10:00 στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης και στις 10:30 θα επισκεφθεί τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων για ΑμΕΑ Κοζάνης «Ηλιαχτίδα».

Κατόπιν, θα αναχωρήσει για την Καστοριά. Στις 12:00 θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Καστοριάς και κατόπιν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις με συλλόγους ΑμΕΑ της περιοχής.

Στη συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής θα επιστρέψει στην Κοζάνη και στις 16:00 θα συναντηθεί στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης με 15 Ποντιακούς Συλλόγους. Στις 17:00 θα επισκεφθεί τον Σύλλογο ΑμΕΑ Περιφερειακή Ενότητας Κοζάνης και στις 19:00 θα παραβρεθεί σε εκδήλωση – συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, στο «Cafe Avantzo».
 

 

 

Back to top button