ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριά

SagaFurs: Η ενημερωτική ημερίδα και οι βραβεύσεις εκτροφέων (φωτογραφίες – ρεπορτάζ -βίντεο)

Με σκοπό την πληροφόρηση των εκτροφέων πάνω σε καίρια ζητήματα του κλάδου ,ενόψει της έναρξης της νέας δημοπρατικής σεζόν 2019-2020, η SagaFurs πραγματοποίησε με πολύ μεγάλη επιτυχία, ενημερωτική ημερίδα

Παρουσιάστηκαν τα προγράμματα που έχει για τους εκτροφείς  στην Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια τις ενημερωτικής ημερίδας αναλύθηκαν και συζητήθηκαν πλήθος θεμάτων και εξειδικευμένων ζητημάτων που αφορούν τόσο στην οικονομική ανάλυση όλων των κύριων παγκόσμιων αγορών και των συσχετισμών που δημιουργούν τις ιδιαίτερες εκείνες συνθήκες σε κάθε μία από αυτές και ευνοούν ή μη την κατανάλωση τόσο του γουνοδέρματος όσο και του έτοιμου τελικού προϊόντος. Επίσης παρουσιάστηκαν τα προγράμματα που έχει για τους εκτροφείς της στην Ελλάδα με σκοπό την υποστήριξή τους στους απαιτητικούς καιρούς που διανύουμε.

Xαιρετισμό απεύθυνε ο Julio Suarez Christiansen / Business Director, ενώ εισηγήσειςπραγματοποίησαν οι κ Dmitri Larionov / Business Manager και η κα Σοφία ΔημητρίουΚουρκοπουλου / Area Manager.

https://www.youtube.com/watch?v=OCbHWIxTcVE

O κ Suarez Christiansen, ανέφερε ότι «όλοι είμαστε συνεργάτες και πλέουμε στο ίδιο καράβι. Η κρίση επηρεάζει όλους και γι αυτό κάνουμε αμοιβαίες προσπάθειες να την ξεπεράσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Συγκεκριμένα για τους εκτροφείς, η Saga Furs έχει πραγματοποιήσει έναν σχεδιασμό που περιλαμβάνει πολλές υποστηρικτικές υπηρεσίες οι οποίες έχουν σαν στόχο την παροχή Ολοκληρωμένου Πακέτου Υπηρεσιών προς τους εκτροφείς κι ανάλογα με τις υπάρχουσες ανάγκες, ώστε να μπορέσουν να βρουν μέσα στο μενού που τους προσφέρεται, τις υπηρεσίες εκείνες που τους είναι χρήσιμες και θα τους βοηθήσουν να ανταποκριθούν στις τρέχουσες απαιτητικές συγκυρίες.

Για τον σκοπό αυτό έχουν δημιουργηθεί προγράμματα «Ολικής Διαχείρισης Εκτροφείου/ManagementΕκτροφείου», Στατιστική/Οικονομική Συμβουλευτική, Grading, «Πρόγραμμα Ποιότητας», Λογισμικό Πρόγραμμα (Η/Y) διαχείρισης εκτροφής, κτηνιατρικές υπηρεσίες κ.α.

Έγιναν αναφορές στην επόμενη δημοπρατική περίδο με κύρια αναφορά στο γεγονός ότι η παγκόσμια παραγωγή των μινκ γουνοδερμάτων έχει μειωθεί σημαντικά, γεγονός ιδιαίτερα ελπιδοφόρο στην εξισορρόπηση της παραγωγής και ζήτησης και κατ επέκταση στην σταθεροποίηση των τιμών.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι η  γούνα παραμένει επίκαιρη, γεγονός που αποδεικνύει το γεγονός ότι βασικός πελάτης της SAGA FURS είναι η ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας.

Επίσης πραγματοποιήθηκε βράβευση των Ελλήνων εκτροφέων που πήραν πλακέτες SAGALUMI ROYAL και SAGA TOP LOT που είναι και οι καλύτερες ποιότητες μας.

Ακολούθησε κοκτέιλ σε όμορφη ατμόσφαιρα.

Back to top button