ΑθλητικάΚαστοριά

Δύο προπονητικά κοινόβια σε εξέλιξη στον Σχινιά

Δεκατρείς αθλητές κι αθλήτριες της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών και 15 αυτής των Εφήβων-Νεανίδων βρίσκονται ήδη στο ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά σε προπονητικά κοινόβια ενόψει των διεθνών υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Αυτοί της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών θα παραμείνουν μέχρι τις 28 Μαΐου ενώ οι νεότεροι θα αποχωρήσουν λίγο νωρίτερα αφού θα παραμείνουν ως τις 15 του ίδιου μήνα .

Κατά την διάρκεια του κοινοβίου των εφήβων θα γίνει και η αξιολόγηση για την στελέχωση της Εθνικής ομάδας που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα  που θα διεξαχθεί στο Έσσεν της Γερμανίας από 15-19 Μαΐου.

Αντίστοιχα από την ομάδα των Ανδρών-Γυναικών θα προκύψουν τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό που θα γίνει από 31/5-2/6 στη Λουκέρνη της Ελβετίας.

Αναλυτικά οι αθλητές κι αθλήτριες που μετέχουν στα δυο κοινόβιο στο Σχινιά είναι:

ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Λευτέρης Κόνσολας (ΝΑΟΣ), Αντώνης Παπακωνσταντίνου (ΕΝΟΑ), Στέφανος Ντούσκος, Θανάσης Παλαιοπάνος , Αριστείδης Γραμμενιάτης(ΝΟΙ), Κατερίνα Νικολαϊδου (ΝΟΚατ), Αννέτα Κυρίδου, Μαρία Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου, Σπύρος Καλέντζης (ΝΟΘ), Πέτρος Γκαϊδατζής (ΝΑΟΚΘ), Χαράλαμπος Ντινενής (ΝΟΛ), Γιάννης Καλανδαρίδης, Ελένη Αγιώτη (ΟΕΑΝΑΒ),

ΕΦΗΒΟΙ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Δημήτρης Στασινός (Ομ.Ερετών), Βασίλης Μπαρούτας, Δημήτρης Ζωγράφος (ΟΕΑΝΑΒ), Γιάννης Πεταλωτίδης, Αθηνά Δίτσιου, Ερμιόνη Λαμπριανίδου, Μαρία Κυρίδου(ΝΟΘ),Γιώργος Μακρυγιάννης, Θόδωρος Λαπίκωφ  (ΝΟΚοζ), Λεωνίδας Τζουμετζης (ΕΝΟΑ), Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Αριάδνη Μήτση (ΝΟΙ), Ισμήνη Νόνη (ΝΟΒΑ), Ευαγγελία Αναστασιάδου (ΝΟΚ), Ευαγγελία Φράγκου (ΝΟΓ)

 

 

 

 

Back to top button