Ρεπορτάζ από την επίσκεψη Κουρουμπλή στην Καστοριά (φωτογραφίες)

Την Καστοριά επισκέφτηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Ο κ. Κουρουμπλής συνοδευόμενος από τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή  της Γ΄ Υγειονομικής Περιφέρειας Γιώργο Κύρκο και Αγάπιο Γαβριηλίδη,  τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με τον Συνδυασμό  «Ανατροπή Δημιουργία» Διονύση Μωυσίδη και  το μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Περικλή Ζαγάρα, επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, το Κοινωνικό Ιατρείο Καστοριάς και το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης Άργους Ορεστικού. Με το πέρας των συναντήσεων ξεναγήθηκε στην πόλη της Καστοριάς και συνέχισε την περιοδεία του και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη συνάντηση  που πραγματοποίησε ο κ. Κουρουμπλής  με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείο Καστοριάς Βασίλειο Αντωνιάδη, ενημερώθηκε για τη γενικότερη πορεία του Γ.Ν., για  τις θετικές εξελίξεις που έχουν πραγματοποιηθεί, όπως  επίσης για το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό και τον εξοπλισμό.  

Ο υπ. Ευρωβουλευτής κατά την ολιγόωρη επίσκεψή του στην περιοχή,  συνομίλησε με εκπροσώπους των Συλλόγων, όπως με την Πρόεδρο της Εταιρίας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Καστοριάς Αριστούλα Ζάγκα και με την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών “Μαζί Σου” Δήμητρα Κεχαγιά. Ο κ.  Κουρουμπλής άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα που αφορούν στην υγεία. Υποσχέθηκε δε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να συμβάλει στην επίλυση αυτών των θεμάτων και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγαστή συνεργασία που υπάρχει με την νυν Περιφερειακή Αρχή, «Η άποψή μου σε θέματα που αφορούν στην υγεία είναι κάθετη. Θέλω να γίνεται το καλύτερο δυνατό για τους πολίτες αυτής της χώρας. Θα είμαι δίπλα τους, όπως και να έχουν τα πράγματα. Γνωρίζω πολλά χρόνια τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη και είναι πολύ καλός μου φίλος. Με την επανεκλογή του κ. Καρυπίδη, θα συνεχιστεί η συνεργασία μας».

Θωμάς Κωτούλας

Περισσότερα στο orizontespress.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.