Κόσμος

Κύπρος – Ορέστης: Σκότωσε στο ξύλο ένα από τα θύματά του ο “Ορέστης” – Αντιμέτωπος με ισόβια ο 35χρονος serial killer

Άλλαξε τον τρόπο που σκότωνε τα θύματά του ο “Ορέστης”. Από χτύπημα στο κεφάλι κι όχι από στραγγαλισμό ο θάνατος της 30χρονης Asmita από το Νεπάλ. Δεν υπάρχουν άλλα θύματα, δεν έχει σχέση με τη βαλίτσα που βρέθηκε στα σκουπίδια, υποστηρίζει ο 35χρονος ίλαρχος. Ένας στηθόδεσμος το νέο εύρημα από τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη. Αλλαγή στάσης από τον Μεταξά, δεν συνεργάζεται ιδιαίτερα με τις αρχές πια.

Δεν τη στραγγάλισε όπως την Marry Rose και την Livia Florentina. Η Asmita Khadka Bista, η 30χρονη γυναίκα από το Νεπάλ, φαίνεται πως δολοφονήθηκε από τον 35χρονο serial killer της Κύπρου με ένα χτύπημα στο κεφάλι. Δεν αποκλείεται, ο «Ορέστης» να σκότωσε την άτυχη γυναίκα στο ξύλο.

Σε αυτό συνηγορούν, σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλελεύθερου, τα ευρήματα από τη νεκροψία στη σορό της 30χρονης γυναίκα από το Νεπάλ. Φαίνεται ότι ο «Ορέστης» δεν είχε ένα μοτίβο για να δολοφονεί τα θύματά του. Άλλωστε, η Marry Rose και η Livia Florentina στραγγαλίστηκαν (με στρατιωτική λαβή και στραγγαλισμό με κεφαλοκλείδωμα). Αλλά η 30χρονη από το Νεπάλ, όχι.

Η Asmita φαίνεται να άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας ενός χτυπήματος στο κεφάλι, είναι το συμπέρασμα που κατέληξαν οι ιατροδικαστές μετά την τρίτη μέρα εξέτασης της σορού της. Δεν βρέθηκαν ίχνη στραγγαλισμού ούτε και τραύματα από μαχαίρι ή όπλο. Το πτώμα της 30χρονης βρέθηκε σε πηγάδι στο πεδίο βολής Ορούντας.

Η δολοφονία της έγινε πέρυσι το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα όσα έχει ομολογήσει ο «Ορέστης», σκότωσε την 30χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του σε περιοχή της Λευκωσίας και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της σε πηγάδι κοντά στο πεδίο βολής. Οι ιατροδικαστές θα συνεχίσουν την εξέταση της σορού και περιμένουν κάποια εργαστηριακά αποτελέσματα για να παραδώσουν την τελική τους έκθεση στην αστυνομία.

H συνέχεια στο Newsit.gr

Back to top button