ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία των Μπίγαλη – Μαντώ – Δάκη

Η θεά των 90s Μαντώ  μαζί με τον καταστροφέα των stage Μπίγαλη και τον διαχρονικό λόρδο των soundtrack του ελληνικού κινηματογράφου και όχι μόνο…..Δάκη!

Ποιος δεν έχει επικαλεστεί τον Θεό Απόλλωνα, χορεύοντας του «Αιγαίου τα blues», ποια δεν έχει τραγουδήσει «στοιχηματίζοντας», για την επιστροφή του πρώην της, ποιος άντρας που σέβεται τον εαυτό του δεν αναρωτήθηκε πότε θα κεράσει την καλή του «Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι»; Ακόμη, πόσες φορές δεν νιώσαμε αβοήθητοι σαν«Ρούχο δανεικό», κουλ μες στην «Θωρακισμένη Μερσεντές» και υποταγμένοι στην καψούρα για το χατίρι της «μικρής μέλισσας»;

Ναι, καλά το καταλάβατε! Το Prague Live Stage φοράει τα πιο λαμπερά του για να υποδεχθεί τα αμετανόητα και αειθαλή ποπ είδωλα: Κώστα Μπίγαλη και Μαντώ αλλά και τον all time classic Δάκη.

Οι αγαπημένοι μας τραγουδιστές – αστέρες της ποπ μου πάντα θα μας σημαδεύει πρόκειται να βάλουν φωτιά στην πίστα σε ένα κολασμένο χορευτικό party όπου όλα επιτρέπονται

Αν κι εσένα σε έχουν στοιχειώσει οι στίχοι των τραγουδιών τους και τα αναγνωρίζεις από την πρώτη τους νότα, αν οι θύμησες από τα παιδικά και εφηβικά party στα οποία ξεφάντωνες με τα hit τους είναι ακόμη χαραγμένες ανεξίτηλα στο μυαλό και την καρδιά σου, αν είσαι επιρρεπής στις ένοχες απολαύσεις (ένοχες επειδή είναι απολαύσεις) κι αν τέλος πάντων δεν βρίσκεις στο fb τον -την συμμαθήτρια – ανεκπλήρωτο έρωτα, δώσε κι εσύ το αγωνιστικό σου παρόν, ίδρωσε την φανέλα και κοίτα προσεκτικά στον χώρο: μπορεί ο-η διπλανός -ή σου κάτι να σου θυμίσει..

Προσοχή: Η ατμόσφαιρα θα είναι αποπνικτική λόγω εκρηκτικών συναισθημάτων και ο χώρος αυστηρά ακατάλληλος για σοβαροφανείς!

DJ SET : ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ξεκίνησε επίσημα η προπώληση για τη μεγάλη συναυλία των Μπίγαλη – Μαντώ – Δάκη στο Prague Live Stage στο Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς (Παρασκευή, 17 Μαϊου 2019).

Εισιτήρια στην τιμή των 12€ θα βρείτε στα παρακάτω σημεία:
Δισκάδικο ΜΕΛΩΔΙΑ, T-Shirt Club και Prague Live Stage στην Καστοριά, Βιβλιοπωλείο ΣΑΝΤΑΛΙΔΗΣ και βιβλιοπωλείο ΜΗΛΙΟΣ στο Άργος Ορεστικό!

 

 

 

 

Back to top button