ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

RUN GREECE – ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κέντρο εγγραφών και παραλαβής αριθμού δεν θα είναι φέτος στην Αντιπεριφέρεια

Το κέντρο εγγραφών του Run Greece Καστοριά από όπου όλοι οι εγγεγραμμένοι δρομείς για τους αγώνες θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το σχετικό υλικό, δε θα λειτουργήσει όπως κάθε χρόνο στο ισόγειο της Αντιπεριφέρειας, αλλά στο Δημαρχείο Καστοριάς ( Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 από τις 10.00 έως τις 20.00.

Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ όλοι οι δρομείς να φροντίσουν για την έγκαιρη παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 (εντός των αναγραφόμενων ωρών), καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στον αγώνα!

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ!

ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής κάθε δρομέα είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας (ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου, πχ. διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κλπ.) και η επίδειξη του email με τον αριθμό συμμετοχής, για όσους δρομείς έχουν δηλώσει την ηλεκτρονική διεύθυνση (email) τους.

Για τον δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή, το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία απλή φωτοτυπία της ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου του εγγεγραμμένου δρομέα και αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα. Διαφορετικά δεν είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής σε καμία περίπτωση.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής για τον Αγώνα Παιδιών γίνεται ΜΟΝΟ από τους κηδεμόνες των παιδιών. Αριθμοί Συμμετοχής δεν δίνονται σε παιδιά χωρίς τη συνοδεία των κηδεμόνων τους.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής ομαδικών εγγραφών σχολείων (ομαδική εγγραφή μαθητών του σχολείου) μπορεί να γίνει από έναν εκπρόσωπο του σχολείου ο οποίος θα έχει μαζί του λίστα με τα ονόματα και τους αριθμούς συμμετοχής των παιδιών της ομάδας του σχολείου. Οι επικεφαλής των ομάδων θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχουν προ-ενημερώσει σχετικά τα μέλη τους σε περίπτωση ομαδικής παραλαβής.

Την Κυριακή το Run Greece Καστοριά – Οι εγγραφές συνεχίζονται (ρεπορτάζ – βίντεο – δηλώσεις)

 

 

 

Back to top button