ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριά

Επίσημη επιβεβαίωση της επιτυχίας της 44ης Έκθεσης Γούνας Καστοριάς

Εξαιρετικά θετικά είναι τα σχόλια για τη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς μετά το πέρας της 44ης διοργάνωσης, η οποία τόσο οργανωτικά όσο και εμπορικά παρουσίασε επιτυχία, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον για τον κλάδο της γούνας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με επιστολή του Συμβούλου ΟΕΥ Α’ της Ελληνικής Πρεσβείας μας στην Σεούλ της Κορέας, Κωνσταντίνου Δίκαρου, στο πλαίσιο ενός πρώτου απολογισμού για τα αποτελέσματα της Κορεάτικης επιχειρηματικής αποστολής που επισκέφθηκε την Καστοριά, το μέγεθος της Έκθεσης Γούνας Καστοριάς προκάλεσε εντύπωση στους Κορεάτες, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ποιότητα των προϊόντων και τον επαγγελματισμό των συνομιλητών τους.

Μάλιστα, ο κ. Δίκαρος επισήμανε πως η Δ.Ε.Γ.Κ. είναι μία από τις τρεις σημαντικότερες Εκθέσεις Γούνας παγκοσμίως, με πολλές προοπτικές να καταστεί δεύτερη, καθώς η πορεία της Έκθεσης του Χονγκ – Κονγκ είναι πτωτική. Με την ίδια επιστολή επισημαίνεται πως πολλές Κορεατικές εταιρίες του κλάδου εξετάζουν το ενδεχόμενο στο προσεχές έτος να επισκεφθούν μόνο την Καστοριά και το Μιλάνο.

Ένα απόσπασμα της επιστολής:

 

 

Back to top button