ΚαστοριάΝεστόριοτελευταίες ειδήσεις

Οι πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Δημητριάδη, υποψηφίου δημάρχου Νεστορίου (βίντεο)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Νεστορίου κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης και αναφέρθηκε στον συνδυασμό του Κωνσταντίνος Δημητριάδης «Δήμος Νεστορίου η επόμενη μέρα» και στα σχέδιά του για τον δήμο.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης δήλωσε αρκετά ώριμη και σοβαρή τη σκέψη του να λάβει μέρος στις δημοτικές εκλογές για τη θέση του Δημάρχου Νεστορίου, εξηγώντας πως ήταν και γενικότερο μέλημα των μελών του Συνδυασμού να συμβάλλουν στην επιτακτική ανάγκη της εμφάνισης ενός καινούριου προσώπου το οποίο και επιζητά ο κόσμος και ο τόπος αυτός.
Αναφερόμενος στον Συνδυασμό του μίλησε για τον αριθμό των 21 ατόμων που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο και προανήγγειλε την ημέρα της αναλυτικής παρουσίασης του (πρόγραμμα, θέσεις, στόχοι για την επόμενη 4ετία) που έχει οριστεί για το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα εστιάσεων στο Νεστόριο.
Το έμβλημα του Συνδυασμού εξήγησε πως αποτελείται από έναν ανοιχτό κύκλο με 4 διαφορετικά χρώματα τα οποία και υποδηλώνουν την πολυσυλλεκτικότητα του Συνδυασμού και την απομάκρυνση του από οποιαδήποτε συσχέτιση με χρώματα και πολιτικές παρατάξεις. Στόχος είναι, είπε χαρακτηριστικά, ο άνθρωπος, οι ιδέες, τα οράματα και ο, τι θέλει αυτός να πετύχει.
Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην πλειονότητα τους -ποσοστό 80%- είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχουν προηγούμενη συμμετοχή και ανάμειξη στα κοινά, ενώ ένα 20% των υποψηφίων είναι άτομα που έχουν εμπειρία από τη θητεία τους σε θέσεις του δήμου, των τοπικών κοινοτήτων κ.λπ..

Όλη η συνέντευξη τύπου στο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=sYnHKG_0kIQ

 

 

Back to top button