Ο Φώτης Παρασκευαΐδης με τα μανιταροπροϊόντα των Γρεβενών στην 22ηΑνθοκομική Έκθεση. Θα παρουσιάσει συνταγές και γεύσεις με άγρια μανιτάρια και τρούφα και θα μαγειρέψει με το μεγάλο τηγάνι.
Το πρόγραμμα μανιταρομαγειρέματος:
Σάββατο 1:30μ.μ. κριθαρότο με άγριο βολίτη Καστοριάς
Σάββατο βράδυ 8:00 μακαρονάδα με τρούφα της περιοχής
Κυριακή 2:00μ.μ. ριζότο-basmati με μαύρη τρομπέτα
Κυριακή βράδυ 8:00 μανιταρόσουπα.