ΑθλητικάΚαστοριάΝεστόριο

Φιέστα ανόδου στο Νεστόριο, 2-0 τον Εθνικό Βασιλειάδας (αποτελέσματα – τελική βαθμολογία)


Τον 6ο τίτλο στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας σφράγισε ο Νέστωρ Νεστορίου, μετά τη νίκη κόντρα στον Εθνικό Βασιλειάδας με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off.
Το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα μιας και οι γηπεδούχοι είχαν εξασφαλίζει μαθηματικά την άνοδό τους την προηγούμενη αγωνιστική, τερματίζοντας στην 1η θέση με 11 βαθμούς.
Ο αγώνας είχε εορταστική ατμόσφαιρα και οι Νεστορίτες πανηγύρισαν έξαλλα την πολυπόθητη άνοδο στην Α’ κατηγορία. Τα γκολ των νικητών στο τελευταίο νικηφόρο ματς της χρονιάς κόντρα στην Βασιλειάδα πέτυχαν οι: Παπαδημητρίου Πασχάλης στο 43’ και Σταμπουλτής Γιώργος στο 87′.
Πρωταθλητής Β’ κατηγορίας αναδέχθηκε λοιπόν ο Νέστωρ Νεστορίου, ο οποίος μετά από 5 χρόνια απουσίας επιστρέφει στα… σαλόνια της Α’ κατηγορίας, στην οποία θα συμμετέχει τη νέα χρονιά για 13η χρονιά στην ιστορία του.
Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησε η απονομή κυπέλλου και μεταλλίων από την ΕΠΣ Καστοριάς στους πρωταθλητές, ενώ κύπελλο απονεμήθηκε και στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Πασχάλη Παπαδημητρίου με 13 γκολ
Τα αποτελέσματα (3η αγωνιστική play off)
Νεστόριο-Βασιλειάδα 2-0
Ελπίδες Μ.-Ροσσονέρι 1-2

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OFF
1.Νεστόριο 11
2.Ροσσονέρι 6
3.Ελπίδες Μ. 6
4.Βασιλειάδα 2

sentranews.gr

 

 

Back to top button