Καστοριά

Αλέξανδρος Ταμήλιας: “Ζητούμε άμεσα εξηγήσεις από τα επίσημα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ για το δημοσίευμα”

“Η δυναμική του συνδυασμού μας έχει ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της Καστοριάς”

Ο συνδυασμός μας «τελευταία ευκαιρία» διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημοσίευμα που αφορά τη στήριξη που ο τελευταίος παρέχει στους ανά την Ελλάδα εκλογικούς συνδυασμούς της αυτοδιοίκησης.

Ο συνδυασμός μας δεν επεδίωξε, ούτε και επέτρεψε συμμετοχή οποιουδήποτε κομματικού φορέα στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του για ανεξαρτησία και πολυσυλλεκτικότητα.

Προφανώς, ο καθένας μπορεί να δηλώνει υποστηρικτής των προγραμματικών μας θέσεων, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, υπό μία βασική προϋπόθεση. Η υποστήριξη αυτή να μην εξυπηρετεί σκοπιμότητες και να μην στοχεύει στη δημιουργία εντυπώσεων που θολώνουν την εικόνα του προεκλογικού μας αγώνα.

Ζητούμε άμεσα εξηγήσεις από τα επίσημα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ καθώς δυστυχώς με έκπληξή μας διαπιστώσαμε ότι είναι αναρτημένο και στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Η δυναμική του συνδυασμού μας έχει ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της Καστοριάς. Όποια και αν είναι η πραγματική ατζέντα όσων απεργάζονται σενάρια υπονόμευσής της, ένα είναι σίγουρο. Μας πεισμώνει, μας συσπειρώνει και μας παρέχει διαβεβαίωση ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο.

Με εκτίμηση

Αλέξανδρος Ταμήλιας

Ποιους στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε Καστοριά, Άργος Ορεστικό, Νεστόριο

 

 

Back to top button