Καστοριά

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου και ο Θεοδόσης Πελεγρίνης στο Νέο Πανεπιστήμιο Καστοριάς [βίντεο]

Στην επίσκεψη του Τέως Υφυπουργός Παιδείας – Πρώην Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόση Πελεγρίνη και νυν Υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ , στις εγκαταστάσεις του Νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά σε Μεταπτυχιακούς φοιτητές  ,παραβρέθηκε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Ο κ. Πελεγρίνης σαν Υφυπουργός Παιδείας ήταν αυτός που ξεκίνησε τις Ανεξάρτητες Εξωτερικές Αξιολογήσεις όλων των Τμημάτων ΤΕΙ ώστε να μπορούν να συμμετέχουν σε διαδικασίες συνένωσης με Πανεπιστημιακα Τμήματα.

Ο Ευάγγελος Σίσκος , Καθηγητής Οικονομικών του πρωην  ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και πλέον Καθηγητής στο νέο Πανεπιστημιακό Τμηματα Διεθνών Οικονομικών Σπουδών χαιρέτησε την εξέλιξη αυτή και  δήλωσε,

https://youtu.be/nV1DFmXq83M

Η κα Τελιγιοριδου   εξήγησε τα στάδια της δίχρονης προσπάθεια ώστε να φτάσουμε σε αυτό το νομοσχέδιο , καθώς και τα οφέλη του Ινστιτούτου Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής και των νέων Τμημάτων και Διετών προγραμμάτων.

https://youtu.be/e9-weIcCNws

Ο κ. Πελεγρίνης, ο οποίος έρχεται δεύτερη φορά στην πόλη μας (σαν Υφυπουργός Παιδείας είχε έρθει στα εγκαίνια των Μεταπτυχιακών προγραμμάτων με τον TAP ) δήλωσε:

https://www.youtube.com/watch?v=0ZBq4k0B07Q

 

Back to top button