ΑθλητικάΚαστοριά

Στο Final 4 οι Κορασίδες της Καστοριάς: Νίκη – πρόκριση στη ρώσικη ρουλέτα! (ρεπορτάζ – βίντεο)

Την τρίτη συνεχόμενη πρόκριση σε ισάριθμα ματς στην διαδικασία των πέναλτι πέτυχε ο ΓΠΟ Καστοριάς, εξασφαλίζοντας  ιστορική πρόκριση στο final 4 της διοργάνωση

Αυτή τη φορά οι κορασίδες της Καστοριάς μετά από ένα συναρπαστικό εκτός έδρας ματς, με εναλλαγές στο σκορ, κόντρα στον Αετό Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης Κυπέλλου, αναδείχθηκαν ισόπαλες με  σκορ 2-2.
Ο ΓΠΟ Καστοριάς είχε δοκάρι στο 8’ με την Κυριζάκη, ενώ στο 10’ η Μάρκου άνοιξε το σκορ, 0-1.
Ωστόσο, στις αρχές της επανάληψης οι γηπεδούχοι κατάφεραν με δύο γκολ που πέτυχαν σε διάστημα τριών λεπτών να κάνουν την ανατροπή, 2-1, ενώ στο 72’ η Μουρτσέκα με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 2-2.
Το ματς οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, κατά την διάρκεια της οποίας εκτελέστηκαν συνολικά 16 πέναλτι!!!, όπου οι κορασίδες της Καστοριάς φάνηκαν πιο ψύχραιμες, επικρατώντας με σκορ 5-6 (τρία πέναλτι απέκρουσε η Δημητριάδου), νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα, εξασφαλίζοντας έτσι για πρώτη φορά την συμμετοχή τους στους 4 της διοργάνωσης.
Για την Καστοριά ευστόχησαν οι : Σιδοπούλου, Μάρκου, Μουρτσέκα, Κυριζάκη, Δημητριάδου και Γκάνα, ενώ αστόχησαν οι : Τσιούκρα και Παπαδηλέρη.
ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ, ΓΚΑΝΑ, ΚΩΣΤΑΡΑ, ΣΙΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΙΑΡΑΦΕΡΑ, ΜΑΡΚΟΥ, ΠΑΠΑΔΗΛΕΡΗ, ΤΣΙΟΥΚΡΑ, ΜΟΥΡΤΣΕΚΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, ΚΥΡΙΖΑΚΗ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2018-19

3η φάση

ΑΕΤΟΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ                         2-2 (5-6 πέναλτι)
ΝΕΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ –ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ   4-0
ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ- ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ                   0-3
ΧΑΝΙΑ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ                           0-3

sentranews.gr

 

 

Back to top button