ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπα

“Κρεμάει” τη σφυρίχτρα του ο Βασίλης Καραταΐδης (φωτο – δηλώσεις)

Ο Βασίλης Καραταϊδης ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση της διαιτησίας, μετά από 13 χρόνια προσφοράς. Μάλιστα, το προσεχές Σάββατο θα διευθύνει και το τελευταίο ματς της 13χρονης ποδοσφαιρικής του καριέρας, μιας καριέρας που ξεκίνησε το 2006 από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης.

Δείτε τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Βασίλης Καραταϊδης:

Αγαπητοί φίλαθλοι όλοι οι κύκλοι στην ζωή κάποτε κλείνουν έτσι κλείνει και η παρουσία στα γήπεδα σαν επόπτης και διαιτητής, μια σταδιοδρομία που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και τελείωσε στην γενέτειρα μου Καστοριά. Το κίνητρο μου ήταν η ανιδιοτελής αγάπη που τρέφω για το ποδόσφαιρο καθώς και το αθλητικό πνεύμα.
Γι’ αυτό και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όποιες ομάδες ή ποδοσφαιριστές αδίκησα στην καριέρα μου χωρίς να το θέλω. Τα λάθη είναι ανθρώπινα και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχα με τις ΕΠΣ Θεσσαλονίκης, Βοιωτίας και Καστοριάς, καθώς και τις αντίστοιχες επιτροπές διαιτησίας με τις οποίες δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Πιστεύω πως η παρουσία μου στο χώρο άφησε θετικό πρόσημο και χαίρομαι ιδιαίτερα για τους πολλούς φίλους που αποκόμισα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου.
Ωστόσο, σας ενημερώνω ότι θα συνεχίσω να προσφέρω στο μέλλον στον αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο, ως Παρατηρητής Διαιτησίας.
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους από το βάθη της καρδιάς μου…

sentranews.gr

Back to top button