Καστοριά

“τελευταία ευκαιρία”: Μετά τη ματαίωση του debate, ευκαιρία να κάνουμε πράξη αυτό που όλοι ευαγγελιζόμαστε

Μετά τη ματαίωση του καστοριανού debate στο DIKTYO1, μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων για τον Δήμο Καστοριά, ο συνδυασμός “τελευταία ευκαιρία” προτείνει κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο

“Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες από τη στιγμή που δεν κατέστη δυνατό να οργανωθεί ένας δημόσιος διάλογος μεταξύ όλων των υποψηφίων που έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να ηγηθούν της δημοτικής αρχής, ο συνδυασμός μας αντιπροτείνει το εξής:
Συνάντηση όλων των υποψηφίων σε χώρο που θα συναποφασίσουμε με σκοπό τον διάλογο σε βασικά θέματα που αφορούν τον Δήμο μας.
Στη συνάντηση αυτή θα μπορούν να παραβρίσκονται ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης για την καταγραφή όλης της συζήτησης. Για εμάς ευχής έργον θα ήτανε η έκδοση ενός κοινού ανακοινωθέντος, στο οποίο θα περιγράφονται βασικές προτεραιότητες, δεσμευτικές για όλους κατά την επίσημη ανάληψη καθηκόντων στη νέα δημοτική αρχή.
Η διάθεση συνεργασίας και η συνεννόηση που πρέπει να έχουμε όλοι μας δεν μπορεί να περιμένει την επόμενη ημέρα. Είναι ευκαιρία να κάνουμε πράξη αυτό που όλοι ευαγγελιζόμαστε.
Συμπόρευση για το καλό του νομού μας”
Με εκτίμηση
Αλέξανδρος Ταμήλιας

Back to top button