ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ήγγικεν η ώρα! Η ώρα της ανασυγκρότησης της αγαπημένης μας ομάδας – Ποιοι αποτελούν την προσωρινή διοίκηση

Σύγκλησης της πρώτης Γενικής Συνέλευσης της νέας προσπάθειας

Ο ποδοσφαιρικός Α. Γ. Σ. Ν. Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, καλεί τους φίλους της ομάδας και όλους τους ποδοσφαιρόφιλους του Νομού, στην Γενική Συνέλευση της 22ας Μαΐου 2019 – ημέρα Τετάρτη – και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο Esperos Palace.

Έπειτα από την έγκριση του Ειρηνοδικείου Καστοριάς, ως προς τη σύσταση προσωρινής διοίκησης, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης σύγκλησης της πρώτης Γενικής Συνέλευσης της νέας προσπάθειας.

Εκεί, θα συζητηθούν όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ομάδα, οι επόμενες κινήσεις και φυσικά θα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση του συλλόγου.
Επιπροσθέτως, η νομική σύμβουλος του συλλόγου θα ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για νομικής φύσης θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της, όπως για παράδειγμα η αλλαγή του καταστατικού από Π. Α. Ε, σε ερασιτεχνικό σύλλογο.

Εξυπακούεται πως θα απαντηθούν πλήρως, τυχόν ερωτήματα που θα τεθούν από τους μετέχοντες στη συνέλευση. Άλλωστε, όπως τονίσαμε και δεν θα κουραστούμε να τονίζουμε, η νέα αυτή προσπάθεια, αφορά όλους τους φιλάθλους της ομάδας και τους οποίους θέλουμε να έχουν λόγο και έργο σε αυτή.

Στο σημείο αυτό όμως , θα θέλαμε να κάνουμε ειδική μνεία στην αρχική ιδρυτική ομάδα των 30 ανθρώπων, οι οποίοι βλέποντας το τέλμα στο οποίο είχε περιέλθει η ομάδα, εκκίνησαν τις διαδικασίες, κατέθεσαν τις απόψεις τους και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις ώστε οι αρχικές ζυμώσεις να λάβουν ουσιαστικό χαρακτήρα, να πάρουν σάρκα και οστά.

Ως σύλλογος τους ευχαριστούμε έναν προς έναν. Η εννεαμελής προσωρινή διοίκηση που συστάθηκε από την προααναφερθείσα ομάδα, και η οποία συγκαλεί την επερχόμενη συνέλευση, αποτελείται από τους εξης:

1. Ουσταμπασίδης Παναγιώτης – Πρόεδρος
2. Υφαντίδης Ελευθέριος – Αντιπρόεδρος
3. Τάττες Νικόλαος – Γενικός Γραμματέας
4. Κωστέας Ιωάννης – Ταμίας
5. Μακροζήσης Ηλίας – Μέλος
6. Μωυσίδης Κυριάκος – Μέλος
7. Πανταζής Γεώργιος – Μέλος
8. Παντελίδης Λάζαρος – Μέλος
9 .Παπαδοπουλος Διονύσιος – Μέλος

Σας περιμένουμε όλους. Όλους όσους νιώθουν το μεγαλείο αυτού του ιστορικού σωματείου.

Πιο πολύ όμως, περιμένουμε τους φίλους που πιθανά έχουν ακόμη αμφιβολίες για το νέο εγχείρημα. Να συζητήσουμε μαζί τους, να λύσουμε απορίες τους, και σιγά σιγά να προχωρήσουμε μαζί, ακόμη περισσότεροι, ώστε η ομάδα μας να γίνει μια μεγάλη οικογένεια. Όπως τη θυμόμαστε είτε οι ίδιοι, είτε όπως μας την έχουν περιγράψει οι πατεράδες μας.

ΖΗΤΏ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ!

 

 

 

 

Back to top button