ΚαστοριάΦλώρινα

Στην Κατερίνη πήγαιναν, στην Καστοριά τους έφεραν! (φωτο)

Συνελήφθησαν χθες την (20-05-2019) το πρωί στην Κρυσταλλοπηγή , από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, τρεις 3 αλλοδαποί, ηλικίας 25, 49 και 51 ετών, κατηγορούμενοι για μεταφορά ενός παράτυπου μετανάστη.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος ως οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος μετέφερε από κοινού με τον 25χρονο και τον 51χρονο, παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας, με τελικό προορισμό περιοχή της Πιερίας, έναν 22χρονο αλλοδαπό, ο οποίος επανήλθε παράνομα στη χώρα και κατείχε διαβατήριο με πλαστή σφραγίδα εισόδου.

Επίσης, στην κατοχή του 25χρονου διακινητή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πλαστά Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας και 2 πλαστές άδειες ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των -1.500- ευρώ, -5- κινητά τηλέφωνα, -2- πλαστά Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας και -2- πλαστές άδειες ικανότητας οδήγησης.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Back to top button