ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

8 ακόμη μπάντες και καλλιτέχνες για τον διαγωνισμό στο «41ο River Party» (φωτογραφίες – βίντεο)

Ο διαγωνισμός των συγκροτημάτων για το 41ο River Party συνεχίζεται

Sleeping Bugs

Είδος: Experimental/Alternative/ Indie Rock
Μέλη συγκροτήματος:
Orestis Gouliaras (drums), Bill Zavaro (lead guitar),
Antonis Kapetanos (lead vocals-guitar-lyrics),
Maria Papadopoulou (violin),
Μαρία Μισαηλίδου (piano), Giorgos Mixe (bass)
Τόπος καταγωγής: Θεσσαλονίκη

Θάνος Σαρίγγελος + the Qualia

Είδος: Progressive, folk, electronic, avant-garde, experimental
Μέλη συγκροτήματος:
Θάνος Σαρίγγελος (κιθάρα – φωνή)
Δημήτρης Τσεσμέλογλου (μπάσσο)
Αλέξης Αρχοντής (τύμπανα, φωνητικά)
Δημήτρης Στεφανόπουλος (κιθάρα)
Τόπος καταγωγής: Θεσσαλονίκη

The Last International Playboys

Είδος: Indie/Alternative Rock
Μέλη συγκροτήματος:
Angel Kalantzis – vocals
Joseph Moschopoulos – guitar
Kostas Lagos – guitar
Nicholas Michos – bass
Odysseas Konstantopoulos – piano & keyboards
Stelios Paschalis – drums
Giannis Papaioannou – Sound Engineer
Τόπος καταγωγής: Athens

Grambery

Μέλη συγκροτήματος:
Γιώργος Αμπερίδης (Λύρα, Τραγούδι)
Γκραίκος Θάνος (Ούτι)
Βιογραφία
Το ντουέτο των Grambery δημιουργήθηκε στην Κατερίνη το καλοκαίρι του 2018. Αποτελείται από δυο ανθρώπους που συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Άρτα το 2011, έγιναν φίλοι, αργότερα συγκάτοικοι και σήμερα χαράζουν μία κοινή πορεία. Με κύριο θέμα την ποντιακή μουσική, ακούγονται παλιές και νέες συνθέσεις από την Ελλάδα και την Μαύρη Θάλασσα..
Βασικό στοιχείο ο αυτοσχεδιασμός και η διάθεση τους να δημιουργήσουν ένα νέο σύγχρονο ήχο με την λύρα και το ούτι με επιρροές από μουσικά είδη και παραδόσεις του κόσμου.. «Επεξεργάζονται» μουσικές δημιουργίες του παρελθόντος στο παρόν, χτίζοντας το δικό τους μέλλον..

Άγγελος Βλαϊκούδης

Ο Άγγελος Βλαϊκούδης είναι ένας νέος καλλιτέχνης από τη Θεσσαλονική.
Γεννήθηκε στις 9/11/1994 στη Θεσσαλονική. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε την ενασχόληση με τη μουσική μαθαίνοντας μπουζούκι και αργότερα πιάνο.
Μετά από λίγα χρόνια , ξεκίνησε μόνος του να μαθαίνει κιθάρα και να σκαρώνει τα πρώτα του στιχάκια. Γρήγορα η μουσική έγινε το μεγάλο του όνειρο και η μεγάλη του αγάπη. Από το 2012 μέχρι και σήμερα εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές , εντός και εκτός Θεσσαλονικής. Τον Φεβρουάριο του 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο ”Κάποιες στιγμές” , σε μουσική και στίχους του ιδίου.
Έκτοτε έχουν δημοσιευτεί πολλά ακόμα κομμάτια του όπως το ”Μη με ρωτάς αν σ’αγαπώ” , ”Το πηγάδι” κ.α τα οποία αναμένεται σύντομα να ηχογραφηθούν και να κυκλοφορήσουν σε ολοκληρωμένη μορφή.
Η αγάπη για τη μουσική έχει γίνει μια έκφραση ζωής και ένας τρόπος επικοινωνίας με τον κόσμο.

Βασίλης Ράλλης

Είδος: rock-pop-reggae-balkan-blues κ.α

Τόπος καταγωγής: Αθήνα

Μουσικός-Ερμηνευτής-Στιχουργός-Συνθέτης
O Βασίλης Ράλλης είναι ένας ανερχόμενος τραγουδοποιός/τραγουδιστής που έχει στο βιογραφικό του αμέτρητα live σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα, είτε με μπάντα είτε μόνος του με μια κιθάρα.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο “Ανησυχία, Αταξία και Ανασφάλεια”που περιλαμβάνει 12 τραγούδια με μουσικές που ξεκινούν από το ροκ και φτάνουν στο παραδοσιακό, balkan, ρεμπέτικο καθώς και στίχο έντονα επίκαιρο και ετοιμάζει τη δέυτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο ”Πρώτη μέρα του χρόνου” σε ενορχήστρωση και παραγωγη ”Κος Κ”που θα κυκλοφορήσει μες στο χειμώνα με πολλές συνεργασίες όπως Ψαραντώνης,Λεωνίδας Μπαλάφας κ.α.
Ο Βασίλης Ράλλης έχει κυκλοφορήσει έως σήμερα τέσσερα singles στο δρόμο,το ρεύμα,πρωθυπουργοί,Θέλω να χτίσω ένα σπιτάκι,δύο δίσκους Ανησυχία αταξία και Ανασφάλεια[2016],Πρώτη μέρα του χρόνου[2018] όπου στο δεύτερο συμμετέχουν μεγάλοι καλλιτέχνες όπως Ψαραντώνης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Κος Κ, Frank[Panx Romana]. Στο ενεργητικό του έχει live εμφανίσεις σε σκηνές όπως Σταυρός του Νότου,Six Dogs,ΊλιονPlus,Κύτταρο,An club,Όνομα του Ρόδου αλλά και πολλά φεστιβάλ και χώρους σε όλη την Ελλάδα.Στη μουσική του πορεία έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς και γνωστούς καλλιτέχνες όπως Ψαραντώνης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Κος Κ,Frank [Panx Romana]Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Βασίλης Σκουλάς, Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, Φίλιππος Πλιάτσικας, Δημήτρης Μητσοτάκης [Ενδελέχεια] κ.α.

Manos Tripias and the Band

Ο Μάνος Τρυπιάς είναι ένας τραγουδοποιός που γεννήθηκε στην Αθήνα και τα τελευταία 10 χρόνια ζει μόνιμα στα Χανιά στην Κρήτη.

Balothizer

Είδος: Cretan Music From Hell
Μέλη συγκροτήματος:
Nikos Ziarkas : cretan lute | vocals
Pav Mav : bass | vocals
Stephen J Payne : drums
Τόπος καταγωγής: Rhodes, Athens, London

 

 

Back to top button