ΑθλητικάΚαστοριά

Το υπέροχο μπασκετικό παραμύθι της Καστοριάς συνεχίζεται…

Η ταπεινότητα, η σοβαρότητα, το πάθος, το ομαδικό και μαχητικό πνεύμα, αποτελούν μόνο μερικά από τα στοιχεία εκείνα τα οποία κάνουν τον Α.Σ. Καστοριάς να ξεχωρίζει. Απόψε το απόγευμα, με «όπλο» τα παραπάνω, καθώς και την εξαιρετική του αμυντική λειτουργία, θαρρώ πως… μπορεί να περιορίσει τον έμπειρο και ποιοτικό Ηρακλή, και γιατί όχι να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα και να μεταφέρει τη σειρά των τελικών στο «Δημήτρης Διαμαντίδης».

Υγ: Στην επαρχία ο κόσμος είναι πολύ διαφορετικός, δεν είναι «χορτασμένος» όπως στις μεγάλες πόλεις. Ενίοτε και δικαίως πολλές φορές, νοιώθει αδικημένος. Αυτό των κάνει να «διψά» για επιτυχίες, να επιζητά διακρίσεις, που θα του δώσουν λίγες ώρες προβολής και δημοσιότητας. Ο αθλητισμός είναι μια «πηγή» που μπορεί να τα προσφέρει όλα αυτά, και η πόλη μας έχει την τύχη να διαθέτει τον Α.Σ. Καστοριάς.

Υγ2: Ας ελπίσουμε οι «μάχες» σε τούτο το ζευγάρι να εξελιχθούν σε τυπική διαδικασία και το μπάσκετ της Βορείου Ελλάδος και της Μακεδονίας να έχει άλλους δύο εκπροσώπους στη μεγάλη κατηγορία…

Υγ3: Το υπέροχο μπασκετικό παραμύθι της Καστοριάς συνεχίζετε…

Νίκος Καραμανλής

 

 

 

 

 

Back to top button