Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΠρόσωπα

Ο Αθανάσιος (Σάκης) Ευαγγέλου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (βιογραφικό)

Τα ωραία πράγματα γίνονται με φίλους, με ομάδες, με ανθρώπους που μοιράζονται κοινές έννοιες. Όταν έχεις αναπνεύσει σε κάθε γωνιά, έχεις μετρήσει το κάθε σκαλοπάτι, έχεις σταθεί κάτω από κάθε δέντρο, έχεις αφουγκραστεί κάθε θρόισμα, έχεις συγχρονίσει τα βήματά σου με τις ώρες που κυλούν σ’ αυτόν τον τόπο, τότε πατάς γερά και μπορείς να οδηγήσεις τα πράγματα λίγο πιο πέρα.
Γι’ αυτό στηρίζω τον Αλέξανδρο Ταμήλια, υποψήφιο Δήμαρχο Καστοριάς και θέτω τον εαυτό μου σε υποψηφιότητα στο συνδυασμό του, «τελευταία ευκαιρία», στην εκλογική περιφέρεια Μακεδνών.
Αυτοσκοπός δεν είναι και δεν πρέπει να είναι η αιρετή εκπροσώπηση, ως στείρα φιλοδοξία, αλλά αυτοσκοπός ΕΙΝΑΙ να λύσουμε τα προβλήματα του τόπου μας, συνεισφέροντας ο καθένας από το δικό του μετερίζι.
Σύντομο βιογραφικό
Γεννήθηκα στο Γέρμα και ζω τα τελευταία 20 χρόνια στην Καστοριά. Είμαι διπλωματούχος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΔΠΘ) και κατέχω Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης «Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Έργων Υποδομής» (ΕΑΠ), με θέμα διπλωματικής εργασίας «Σενάρια διαχείρισης βιολογικής ιλύος από την εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων της ΔΕΥΑ Καστοριάς»

Είμαι διορισμένος ως καθηγητής Πληροφορικής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και την τρέχουσα χρονιά εργάζομαι με απόσπαση στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς. Στο παρελθόν έχω εργαστεί στο Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Καστοριάς, στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης, στη ΔΕΗ Ξάνθης, στο Ινστιτούτο εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε., στη ΣΕΒΑΘ Α.Β.Ε., στη ΣΕΚΑΠ. στο ΤΕΙ Καβάλας, στο ΤΕΙ Καστοριάς και ως Πραγματογνώμονας σε υποθέσεις ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έχω παρακολουθήσει σειρά επιμορφώσεων με πιστοποίηση και έχω συμμετάσχει ως επιμορφωτής σε σεμινάρια και ημερίδες διαφόρων φορέων. Συμμετείχα στη συγγραφή του εκπαιδευτικού υλικού του Κ.Π.Ε. Καστοριάς, στη σχεδίαση και παραγωγή εκπαιδευτικού λογισμικού και λογισμικού υποστήριξης σε θέματα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών – Ινστιτούτο εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε. – Ε-QUALity. Το ερευνητικό έργο μου μέχρι τώρα αφορά 18 δημοσιεύσεις σε πρακτικά συνεδρίων. Είμαι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου «Σπασμένο Ρόδι». Επιπλέον, ασχολούμαι με τη δημιουργία εφαρμογών (apps) για κινητές συσκευές και την επαυξημένη πραγματικότητα. Για την Καστοριά, έχω δημιουργήσει τις εφαρμογές:  Smart Travel Guide of Kastoria και Smart e-Paths of Kastoria.

 

 

 

Back to top button