Καστοριά

Καστοριά – Συνταγή: Κοτόπουλο με κρεμμύδι

 

Παραδοσιακή συνταγή κοτόπουλο με κρεμμύδι από την Ελεάννα Βλαχοπούλου

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κρεμμύδια
1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο γλυκό πιπέρι
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω το κοτόπουλο σε μερίδες και τσιγαρίζω τα κομμάτια σε λίγο ελαιόλαδο.Αφού ροδίσουν ρίχνω νερό μέχρι να καλύψει το κοτόπουλο και το αφήνω να πάρει μια βράση.Σε άλλη κατσαρόλα μαραίνω τα κρεμμύδια σε λίγο ελαιόλαδο μαζί με το κόκκινο πιπέρι και προσθέτω τα βρασμένα κομμάτια της κότας  καθώς και το ζουμάκι πού έχει βράσει το κοτόπουλο (πάλι μέχρι να καλύψει τα κομμάτια του κρέατος)ρίχνω αλάτι-πιπέρι  και βράζω περίπου μια ώρα σε χαμηλή φωτιά…!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

erasitexnies.blogspot.com

 

 

 

Back to top button