ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Στη Γ΄ Εθνική ο Α.Σ. Άργος Ορεστικό – Δηλώσεις του προπονητή Σπύρου Κίτσιου (φωτορεπορτάζ)

Πρωταθλητής ο Α.Σ. Άργους Ορεστικού με άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Οι πρώτες δηλώσεις του προπονητή Σπύρου Κίτσιου. Αφιέρωσε τη  νίκη της ομάδας στους αείμνηστους φίλους  του Γ. Τσακιρίδη και Κ. Κοσμίδη

Μια εξαιρετική αγωνιστική χρονιά διένυσε ο Α.Σ. Άργους Ορεστικού, γεγονός το οποίο επισφραγίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 23 Μαΐου 2019.

Η ομάδα του Σπύρου Κίτσιου επέστρεψε έπειτα από αρκετά χρόνια στην Γ’ Εθνική, καθώς επιβλήθηκε του Βελβεντού στον τελικό των playoffs της Α’ ΕΚΑΣΔΥΜ με σκορ 68-55.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο του Άργους Ορεστικού, το οποίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο.  Το φίλαθλο κοινό παρακολούθησε ένα εξαιρετικό αγώνα και στο τέλος καταχειροκρότησε την ομάδα του Άργους η οποία σήκωσε το κύπελλο.

«Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου. Ήταν “μάγκες” με όλη τη σημασία της λέξης. Παιδιά από τον Νομό μας, χωρίς να αμείβονται, άφηναν τις δουλειές τους, τις γυναίκες τους, τα παιδιά τους, την προσωπική τους ζωή για αυτή την ομάδα. Ευχαριστώ όσους μας βοήθησαν και όσους χάρηκαν μαζί μας. Ευχαριστώ όσους  μας έβαλαν εμπόδια και στεναχωρήθηκαν με την επιτυχία μας, αυτοί μας έδωσαν ένα επιπλέον κίνητρο.

Θέλω να πάρω λίγη από την επιτυχία των παικτών και να την αφιερώσω σε δύο ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή. Τον αείμνηστο Κοσμά Κοσμίδη που αγαπούσε υπερβολικά αυτή την ομάδα, που ήθελε να με βλέπει να παίζω για αυτή την ομάδα, που ήθελε να με δει και προπονητή σε αυτή την ομάδα. Και τον αείμνηστο φίλο μου Γιάννη Τσακιρίδη τον πιο “καλό χοντρό” που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Ξέρω ότι χαίρονται από ψηλά για εμένα»,  ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Coach Σπύρου Κίτσιου.

Θωμάς Κωτούλας         Όλ το φωτορεπορτάζ στο orizontespress.gr

 

Back to top button