Λ.Κυρίζογλου: «Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας του δημότες των Αμπελοκήπων και Μενεμένης»

Την εντολή να ανανεώσει την θητεία του στον Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης πήρε από την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών ο Λάζαρος Κυρίζογλου.
“ Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας του δημότες των Αμπελοκήπων και Μενεμένης. Πρόκειται για μια τιμητική και πολύ βαριά εντολή χρέους, καθήκοντος και ευθύνης που μας υποχρεώνει να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, κινούμενοι πιο γρήγορα, πιο δυνατά και πιο αποτελεσματικά για τους Αμπελόκηπους και τη Μενεμένη που όλοι αγαπάμε.

Θα επιδιώξουμε συνεργασία με όλες τις παρατάξεις του δήμου” τόνισε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων και Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου και συνέχισε: “ θέλω να συγχαρώ το λαό των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης για την μεγάλη ωριμότητα που επέδειξε ώστε να γίνουν οι πιο ήρεμες και πολιτισμένες εκλογές. Οι πολίτες αντιστάθηκαν και απέρριψαν τα διλήμματα, την κινδυνολογία και τις κομματικές πιέσεις. Στάθηκαν στο ύψος τους και ψήφισαν αυτοδιοικητικά. Εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά πρέπει να λέμε λίγα και να κάνουμε πολλά”.

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.