Καστοριά

Το ευχαριστώ του Χρήστου Γκοσλιόπουλου για τη νίκη

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συνδημότες του Δήμου Νεστορίου που στήριξαν με το συντριπτικό αυτό ποσοστό του 80,1% τον συνδυασμό μας και μας περιέβαλαν με την αμέριστη εμπιστοσύνη τους.

Προσωπικά αισθάνομαι ευγνώμων γι’ αυτή τους την επιλογή.

Τιμώ επίσης και όσους είχαν διαφορετική άποψη και έκαναν άλλη επιλογή που είναι απόλυτα σεβαστή, ως αποτέλεσμα μιας κορυφαίας, συνταγματικά κατοχυρωμένης, δημοκρατικής διαδικασίας. Προς όλους αυτούς τείνουμε χέρι συνεργασίας στα πλαίσια της κοινής προσπάθειας για τον δήμο μας.

Συγχαίρω ακόμη και ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της «Πρωτοβουλίας» και έδωσαν έναν αξιοπρεπή, ανιδιοτελή και πολιτισμένο αγώνα που ως τελικό στόχο είχε το μέλλον του δήμου και των ανθρώπων του.

Με όσους εξελέγησαν θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στο πεδίο πλέον της εφαρμοσμένης πολιτικής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων όλων των δημοτών, χωρίς διακρίσεις και για έναν δήμο όπως σχεδιάσαμε και οραματιζόμαστε.

Όλοι οι υπόλοιποι θα παραμείνουν συνεργάτες μας και άτυποι σύμβουλοι, θα αξιοποιηθούν στις θεσμικές θέσεις που προβλέπει ο νόμος για την λειτουργία του δήμου, καθώς και σε όποια σχήματα και ομάδες δημιουργήσουμε για τον σχεδιασμό αναπτυξιακών πρωτοβουλιών για την περιοχή μας.

Γνωρίζω ότι μεγάλα ποσοστά, συνεπάγονται μεγάλες ευθύνες. Γι αυτό δηλώνω ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό , ώστε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις προσδοκίες και τις ελπίδες όλων σας.

Στη νέα περίοδο που ξεκινά τον Σεπτέμβριο θα πορευτούμε με διαφάνεια, ενότητα, εργατικότητα, συλλογικότητα στις αποφάσεις και αποφασιστικότητα στη δράση προς όφελος όλου του δήμου και όλων των δημοτών.

Με εκτίμηση,

Χρήστος Γκοσλιόπουλος

 

 

 

Back to top button