Καστοριά

Ζήσης Τζηκαλάγιας: “Εμείς που τον πιστέψαμε από την αρχή αισθανόμαστε δικαιωμένοι και υπερήφανοι”

Η πολιτική αλλαγή ξεκίνησε. Μεγάλη νίκη της Ν.Δ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εμείς που τον πιστέψαμε και τον εμπιστευτήκαμε από την αρχή αισθανόμαστε δικαιωμένοι και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι Σε 3 χρόνια από την εκλογή του οδήγησε την μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξή μας στη νίκη.Μείναμε δυνατά στην πολιτική αυτά τα 4 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ για να διεκδικήσουμε την δυνατότητα μαζί με τον αυριανό Πρωθυπουργό να πάμε μπροστά και τον νομό Καστοριάς.Έχουμε την γνώση,την εμπειρία, την ιδιαίτερη σχέση αλλά πάνω απ’ όλα την δύναμη και την θέληση σε 40 μέρες να επανεκκινήσουμε την Ελλάδα με την Ν. Δ. και τον Κ. Μητσοτάκη , τη Δ.Μακεδονία με τον Γ.Κασαπίδη και την Καστοριά με τον νεοεκλεγέντα Βουλευτή για τον οποίο οι πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν σε 1 μήνα! Με σεμνότητα, σεβόμενοι τις αγωνίες του δεινοπαθούντα συμπολίτη μας, ξεκινάμε και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας έχοντας ως κορωνίδα την διαφύλαξη της εθνικής μας ενότητας και του δημοκρατικού μας πολιτεύματος στην Ενωμένη Ευρώπη που πιστεύουμε.

Ζήσης Τζηκαλάγιας

 

 

 

 

 

One Comment

  1. Η λάθος εμφάνιση του Μητσοτάκη

    Νομίζω , ότι η χθεσινοβραδυνή ( 26—5 —19 και ώρα 23μ.μ περίπου ) εμφάνιση με απαστράπτον κουστούμι και γραβάτα του Μητσοτάκη στην ΤV , για να σχολιάσει τη μεγάλη νίκη της ΝΔ ήταν λάθος .

    Ήταν λάθος το κουστούμι και η γραβάτα ! Νομίζω, ότι έπρεπε να εμφανισθεί με πουκάμισο και σηκωμένα μανίκια , όπως το συνήθιζε στις πρόσφατες προεκλογικές του περιοδείες , αλλά και όπως εμφανίσθηκε λίγο αργότερα ο Τσίπρας , για να εξαγγείλει τις εκλογές .

    Πιστεύω , ότι οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του Μητσοτάκη με πουκάμισο , βοήθησαν ΚΑΙ αυτές ( το πουκάμισο ) στη μεγάλη νίκη της ΝΔ .

    Ο Μπακογιάνης το ίδιο βράδυ , βγήκε και αυτός να σχολιάσει τη νίκη του , φορώντας μόνο το πουκάμισο ! , όπως και πριν κατά την προεκλογική του εκστρατεία .

    Δεν βλέπει κάποιος το λόγο , γιατί να ” χαρίζει ” κανείς στον αντίπαλό του τον τίτλο του ” λαϊκού παιδιού ” , όταν ο ίδιος εξ ίσου καλά μπορεί να κάνει το ίδιο : Πουκάμισο έδωσες ( Τσίπρα ) , πουκάμισο θα λάβεις ………

    Νομίζω ακόμη , πως η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που έδωσαν χθες βράδυ τη νίκη στη ΝΔ , δεν φοράει κουστούμι και γραβάτα , κι αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάει ο Μητσοτάκης .

Back to top button