Καστοριά

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Εδώ και τέσσερα χρόνια, ως Βουλευτής Καστοριάς αρχικά και ως Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αργότερα,  πήρα μέρος στην μεγάλη προσπάθεια του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να βγει ο τόπος μας από την περιπέτεια των μνημονίων με την κοινωνία όρθια.

Η Ελλάδα του 2019 έχει σταθεί ξανά στα πόδια της, η Οικονομία βρίσκεται σε σταθερή τροχιά ανάκαμψης και τα μέτρα ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής και  προστασίας  των κοινωνικά ασθενέστερων στρωμάτων είναι πραγματικότητα στην καθημερινή ζωή των πολλών.

Στην πορεία αυτή όμως, όπως παραδέχτηκε με θάρρος ο Αλέξης Τσίπρας, ένα σημαντικό μέρος της κοινωνίας απογοητεύτηκε από διάφορες αδυναμίες και λάθη που σκίασαν την άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής.

Κι αυτή η απογοήτευση αποτυπώθηκε στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών  εκλογών που οδήγησε στην επιβεβλημένη απόφαση του Πρωθυπουργού να οδηγηθούμε σε εθνικές εκλογές.

Θέλω να συγχαρώ όσες και όσους  εκλέχθηκαν και να ευχηθώ ως πολίτης να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα προς όφελος της Πατρίδας και της κοινωνίας.

Θέλω να συγχαρώ τους πολίτες που συμμετείχαν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους ψηφοφόρους που μας εμπιστεύθηκαν.

Τώρα, μπαίνουμε σε μια άλλη προεκλογική περίοδο.

Οι εθνικές εκλογές θέτουν όλες και όλους μας μπροστά σε μια εντελώς διαφορετική επιλογή.

Η απόφαση του Λαού θα κρίνει ποια από τις δύο κυρίαρχες πολιτικές στρατηγικές, της προόδου και της αλληλεγγύης ή της οπισθοδρόμησης και του νεοφιλελευθερισμού που θα αναμετρηθούν, θα είναι εκείνη που θα οδηγήσει την κοινωνία στην μεταμνημονιακή εποχή.

Η επιλογή στην Δημοκρατία ανήκει στον κυρίαρχο Λαό και εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση του.

Θα δώσουμε την μάχη με αποφασιστικότητα, με ενότητα και με την πίστη ότι η δική μας στρατηγική είναι αυτή που θα οδηγήσει τον τόπο με ασφάλεια και κοινωνική συνοχή στο αύριο που αξίζει στον Λαό μας.

Από την πλευρά μου θα συνεχίσω να δίνω όλες μου τις δυνάμεις ώστε να είμαι χρήσιμη στον τόπο μας.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

 

 

 

 

 

One Comment

  1. ….αλλά για τις Πρέσπες ούτε κουβέντα, έτσι; Σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
    Αυτό όμως πληρώνετε τώρα και η προδοσία σας δεν θα ξεχαστεί ποτέ.
    Έχετε περάσει στις μαύρες λίστες της ιστορίας κυρίες και κύριοι “εθνοσωτήρες” της ντροπής.

Back to top button