Καστοριά

Το ευχαριστώ του Απόστολου Τζιώτζη και τα συγχαρητήρια από τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Καθημερινός ο αγώνας της ζωής.
Άλλοτε λιγότερο εύκολος και άλλοτε δυσκολότερος. Πάντοτε όμως με αξιοπρέπεια, αυτοσεβασμό, αγνά κίνητρα, πίστη και σεβασμό στους συναγωνιστές και συνοδοιπόρους για την επίτευξη των κοινών στόχων. Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές απόψεις, κοινός όμως ο στόχος όλων να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα παραπέρα.
Τα κίνητρα, οι γνώσεις και ο τρόπος λειτουργίας της τεχνοκράτισσας Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, μιας κυρίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έπεισαν κάποιους από εμάς να στελεχώσουμε το πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιό της, θεωρώντας ότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν χρώματα και κατευθύνσεις. Η ευθύτητα των τοποθετήσεών της, ο τρόπος διεκδίκησης και αξιοποίησης ποικίλων χρηματοδοτικών εργαλείων και το εύρος των γνώσεών της με οδήγησαν να κατέβω για μια ακόμη φορά στον προεκλογικό στίβο χωρίς χρώματα και κατευθύνσεις.
Με την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων έχοντας καταλάβει την πρώτη θέση στην ΕΛΠΙΔΑ θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που με στηρίξατε με την ψήφο σας και πιστεύω ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένειά μου που πάντα στέκεται δίπλα μου, τους συνυποψηφίους της ΕΛΠΙΔΑΣ για την αξιόλογη προσπάθειά και να συγχαρώ όλους όσους έχουν εκλεγεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο από το Νομό μας. Πιστεύω ότι όλοι μαζί θα συμβάλλουμε στους στόχους που έχουμε θέσει και στην υλοποίηση των προγραμμάτων που προεκλογικά επικαλεστήκαμε.
Τοις ελευθέροις μεγίστη ανάγκη η υπέρ των πραγμάτων αισχύνη (Δημοσθένης).
Απόστολος Τζιώτζης
——————————————————

Συγχαρητήρια στην Ομάδα της Ελπίδας! Συγχαρητήρια Απόστολε! Καλή θητεία και ευδόκιμη ! Η ευθύνη μεγάλη για την καλυτερη εκπροσώπηση μιας ΠΕ με μεγάλες ανάγκες και εκπληκτικές δυνατότητες! Θα είμαστε παρόντες να προτείνουμε και να διαφυλάξουμε ολα όσα η Καστοριά δικαιούται απο την θέση της αντιπολίτευσης που μας έταξαν οι πολίτες ! Καλή δουλειά σε όλους!!!

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

 

 

Back to top button