Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Καστοριά – Συνταγή: Πέστο λιαστής τομάτας

 

Πέστο λιαστής τομάτας (Rosso) από τον σεφ Βασίλη Καρανικόλα

ΥΛΙΚΑ

  • 70 γρ. λιαστές τομάτες
  • 20 γρ. βασιλικό πλατύφυλλο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 40 γρ. καρύδια ψημένα
  • 6 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ή λάδι από τις λιαστές τομάτες
  • 2 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
  • αλάτι μια πρέζα
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 50 γρ. ανθότυρο

Οδηγίες και tips στο kitchenvillage.gr

 

 

Back to top button