Καστοριά

Οι υποψήφιοι της Ανεξάρτητης Κίνησης για τις εκλογές των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, απολογιστική για το έργο του απερχόμενου Δ.Σ. και εκλογική για την ανάδειξη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας καθώς και των αντιπροσώπων στην Γ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας.

Μια διαδικασία πολύ σημαντική που θα κρίνει τη σύνθεση και την δυναμική του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, με δεδομένο το ενιαίο, πλέον, ψηφοδέλτιο, καθώς και την πορεία του κλάδου μας, αφού οι αντιπρόσωποι, που θα εκλέξουμε, θα είναι αυτοί που με τη σειρά τους θα εκλέξουν το επόμενο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. που θα έχει τον πρώτο λόγο στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων για τις διεκδικήσεις του κλάδου μας, καθώς και την ευθύνη για το αγωνιστικό προφίλ και την φυσιογνωμία του συνδικάτου μας απέναντι στην σφοδρή επίθεση που δέχεται η Δημόσια Εκπαίδευση με τις μνημονιακές και “μεταμνημονιακές” πολιτικές.

Ο δρόμος μπροστά μας είναι δύσκολος. Ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα έχουν βάλει στο μάτι την δημόσια εκπαίδευση και επιθυμούν να μετατρέψουν την παιδεία σε εμπόρευμα. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων μέσα από ανακοινώσεις δεν κρύβουν την επιθυμία τους να περάσει το δημόσιο σχολείο στα χέρια τους, γι’ αυτό εδώ και χρόνια ξεκίνησε η εκστρατεία κατασυκοφάντησης των εκπαιδευτικών σαν να είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για τις παθογένειες του εκπαιδευτικού συστήματος και όχι οι πολιτικές των περικοπών και της υποχρηματοδότησης.

Δυστυχώς δεν έχουμε μόνο αυτούς να αντιμετωπίσουμε αλλά και τις υποταγμένες στα κομματικά και οικονομικά συμφέροντα συνδικαλιστικές παρατάξεις όλων των κομμάτων που διαχειρίστηκαν την τύχη του τόπου μας από την μεταπολίτευση και μετά.

Πιστοί στις αρχές μας για έναν υγιή συνδικαλισμό, ανυπότακτο σε κομματικούς

μηχανισμούς, μακριά από παραγοντισμούς και την νοοτροπία της συναλλαγής, με μοναδικό γνώμονα την διεκδίκηση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων μας και των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών μας, ζητάμε για άλλη μια φορά την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Σας ενημερώνουμε πως στις εκλογές της 5ης Ιουνίου, οι υποψήφιοι με την Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καστοριάς είναι οι παρακάτω:

  • Για το Δ.Σ. του συλλόγου (ενιαίο ψηφοδέλτιο)

Δέλλας Ιωάννης (1ο Δ.Σ. Μανιάκων)

Θεοδωρακόπουλος Δημήτριος (9ο Δ.Σ. Καστοριάς)

Παπαδάμος Κωνσταντίνος (Δ.Σ. Κολοκυνθούς)

Παρχαρίδου Άλκηστη (4ο Δ.Σ. Καστοριάς)

  • Για την Ελεγκτική Επιτροπή (ενιαίο ψηφοδέλτιο)

Αρβανίτου Γεωργία (9ο Δ.Σ. Καστοριάς)

Κοντοπούλου Ιωάννα (Δ.Σ. Τοιχιού)

Παπαγεωργίου Σταματία (1ο Δ.Σ. Καστοριάς)

Παπαδόπουλος Αντώνιος (9ο Δ.Σ. Καστοριάς)

  • Για αντιπροσώπους της ΔΟΕ (παραταξιακό ψηφοδέλτιο)

Δέλλας Ιωάννης (1ο Δ.Σ. Μανιάκων)

Θεοδωρακόπουλος Δημήτριος (9ο Δ.Σ. Καστοριάς)

Καρανικόλας Θωμάς (4ο Δ.Σ. Καστοριάς)

Κοντοπούλου Ιωάννα (Δ.Σ. Τοιχιού)

Μακρή Νικολέτα (10ο Δ.Σ. Καστοριάς)

Μήσσιου Ελένη (2ο Δ.Σ. Μανιάκων)

Μπέλλος Σταύρος (4ο Δ.Σ. Άργους Ορεστικού)

Νταρντάνη Σπυριδούλα (4ο Δ.Σ. Καστοριάς)

Ντίνας Γεώργιος (Δ.Σ. Κωσταραζίου)

Παπαδάμος Κωνσταντίνος (Δ.Σ. Κολοκυνθούς)

Παρχαρίδου Άλκηστη (4ο Δ.Σ. Καστοριάς)

Σμπόνιας Βασίλειος (Δ.Σ. Κωσταραζίου)

Χαραλαμπίδου Ελένη (3ο Δ.Σ. Καστοριάς)

Χατζηφωτιάδης Κωνσταντίνος (10ο Δ.Σ. Καστοριάς)

 

 

Back to top button