Καστοριά

Ευχαριστήριο μήνυμα του Ναούμ Μαρκόπουλου

Αγαπητές μου φίλες και αγαπητοί μου φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη σας κατά την προεκλογική περίοδο, καθώς και κατά την εκλογική διαδικασία της 26ης Μαϊου και να σας ευχηθώ, η δύναμη που μου δώσατε να σας επιστραφεί πολλαπλά στον καθημερινό προσωπικό σας αγώνα.

Να ευχαριστήσω επίσης θερμά τους ανθρώπους που στάθηκαν συνεχώς δίπλα μου.

Η δεύτερη θέση που με κατατάξατε όλοι μαζί είναι εξαιρετικά τιμητική.

Όμως, λόγω περισσότερων υπολοίπων ψηφοδελτίων του συνδυασμού μας στην Περιφερειακή ενότητα της Φλώρινας, η δεύτερη έδρα μας κερδήθηκε εκεί.

Η επιθυμία σας για την εκλογή μου δε θα μείνει παγωμένη, καθότι, όποιος θέλει να υποστηρίξει τον τόπο του μπορεί να το πράξει με πολλούς τρόπους. Η εμπειρία μου στην πράξη δε θα μείνει ανεκμετάλλευτη και δεσμεύομαι απέναντι σας ότι θα συμβάλλω τα μέγιστα για την ανάπτυξη της Περιφερειακής μας ενότητας, μέσα από συγκεκριμένες λειτουργικές προτάσεις.

Θα ήθελα στο σημείο αυτό να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους, όλων των ψηφοδελτίων και να ευχηθώ στους εκλεγμένους καλή θητεία, με δύναμη και με συνεργασίες.

Η Περιφερειακή ενότητα Καστοριάς διαθέτει ένα μεγάλο «οπλοστάσιο» πλεονεκτημάτων, που στηρίζει τη δουλειά των εκλεγμένων να φέρουν ικανά αποτελέσματα, μέσα από σωστές και συντονισμένες προσπάθειες.

Σας ευχαριστώ ξανά και ξανά για την εμπιστοσύνη σας!

Υπεύθυνα,

Ναούμ Μαρκόπουλος

Back to top button