ΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Οι δέκα πρώτοι σε σταυρούς από τον συνδυασμό του Γιώργου Πετκανά (φωτογραφίες – βιογραφικά)

Φωτογραφίες και βιογραφικά από τους δέκα πρώτους σε σταυρούς του συνδυασμού «Συμμαχία Ευθύνης» του Γιώργου Πετκανά

 

1 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΟΥΛΓΕΡΗΣ 272

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Καστοριάς. Σπούδασα στο ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Τμήμα Λογιστικής, από το οποίο αποφοίτησα το έτος 2009. Από το έτος 2011 μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως φοροτεχνικός λογιστής, ενώ από το έτος 2012 δημιούργησα το δικό μου ιδιωτικό λογιστικό γραφείο.

2 ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 268

Είμαι 26 ετών. Οι πτυχιακές μου σπουδές ολοκληρώθηκαν στο ΤΕΙ Γρεβενών, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομίας, με τίτλο πτυχίου στις Εφαρμογές Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία.

Έχω μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης «Master in business Administration MBA in Management Information Systems».

Η διπλωματική μου εργασία: «Εργασιακή ικανοποίηση στους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης» με συγκεκριμένη μελέτη περίπτωσης σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Δυτικής Μακεδονίας.

Επιλέχθηκα με υποτροφία μέσω του προγράμματος Erasmus Plus σε Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας. Διαθέτω πιστοποίηση Google Online Marketing Fundamentals in Tourism και Proficiency Certificate αγγλικής γλώσσας.

 

3 ΧΡΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 261

Μετά την ολοκλήρωση των σχολικών μου υποχρεώσεων στην πόλη της Καστοριάς, αποφάσισα να επιστρέψω για να ζήσω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου στην Πεντάβρυσο. Σπούδασα δημοσιογραφία – διαφήμιση και είμαι ιδρυτής ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού από το έτος 1997. Διατελώ παραγωγός εκπομπών και προβολής επιχειρήσεων στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.

4 ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΠΠΟΚΟΜΙΔΟΥ 259

Γεννήθηκα και ζω στην Πεντάβρυσο Καστοριάς, είμαι παντρεμένη με τον Στάθη Κυριακίδη. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και απασχολήθηκα σε γυμναστήρια, σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού δήμων. Συμμετείχα στην ομάδα handball του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Καστοριάς και στη συνέχεια διετέλεσα προπονήτρια. Ομιλώ την αγγλική γλώσσα. Είμαι ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ.

 5 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΗΣΗΣ 205

Το επάγγελμα μου είναι γεωργός. Γεννήθηκα στο Χιλιόδενδρο Καστοριάς, όπου ζω και εργάζομαι.

Έχω διατελέσει:
– Αντιπρόεδρος Κοινότητος Χιλιοδένδρου (1994 – 1998)
– Πρόεδρος Συμβουλίου Περιοχής Μανιάκων (1997 – 1998)
– Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς (2010 – 2014)
– Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Νοσοκομείου Καστοριάς
– Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χιλιοδένδρου

Διατελώ:
– Πρόεδρος Γεωργικού Συνεταιρισμού Χιλιοδένδρου

6 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ 198

Είμαι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Ζούμε με την οικογένεια μου στο Χιλιόδενδρο Καστοριάς. Εργάζομαι στο Τεχνικό Τμήμα της ΔΕΔΔΗΕ. Διατελώ μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς. Είμαι μέλος σε αθλητικούς και πολιτιστικούς της περιοχής.

7 ΜΙΧΑΗΛ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ 186

Έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Τμήμα Φυτικής Παραγωγής ως Τεχνολόγος Γεωπόνος. Γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι στην Καστοριά και είμαι 37 ετών.

8 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΣΧΟΣ 184

Γεννήθηκα στην Φωτεινή Καστοριάς και κατοικώ στην Πολυκάρπη. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών. Ενασχόληση μου είναι ο πρωτογενής τομέας, ασκώντας το επάγγελμα του γεωργοκτηνοτρόφου. Είμαι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου & Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής. Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του νεοσύστατου γεωργοκτηνοτροφικού συλλόγου «Μακεδνός». Συνδικαλιστής και εκπρόσωπος γεωργών και κτηνοτρόφων. Αυτοδιοικητικά συμμετείχα στις εκλογές 2014 ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Διετέλεσα Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Πολυκάρπης, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΕΠΑΛ Καστοριάς και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Δημιουργία».

9 ΣΤΑΥΡΟΣ  ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ 170

Γεννήθηκα στη Μεσοποταμία Καστοριάς, είμαι παντρεμένος με την Φανή Κούζαρη και έχουμε αποκτήσει δύο κόρες. Υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία με τον βαθμό του Αρχιφύλακα. Συμμετείχα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων επί τριετία. Με ιδιαίτερη αγάπη στον αθλητισμό υπήρξα ποδοσφαιριστής επί 20ετία στο τοπικό πρωτάθλημα. Ομιλώ την ιταλική γλώσσα. Διατελώ Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσοποταμίας.

10 ΕΛΕΝΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ 168

Η Νέα Υόρκη είναι το μέρος που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Η Καστοριά είναι το μέρος που επέλεξα να μείνω και να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Από το έτος 1999 διευθύνω το δικό μου Κέντρο Ξένων Γλωσσών.

 

 

 

 

 

Back to top button