ΚαστοριάΝεστόριοτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Η εκδρομή του Προοδευτικού σε Τσούκα και Γράμμο (φωτογραφίες)

Αξέχαστη  θα μείνει σε όλους η εκδρομή του Προοδευτικού Συλλόγου στην Μονή Τσούκας και στο χωρίο Γράμμος. Μας καθήλωσαν οι δύο μοναδικές εκκλησίες.
Μετά τον εκκλησιασμό και την αρτοκλασία ακολούθησε μια διαδρομή για τις κυρίες με καλή φυσική κατάσταση, έως το κέντρο των καταρρακτών της Αγίας Άννας Μια πανέμορφη διαδρομή για όλες τις ηλικίες με μαγικά μονοπάτια και την φύση να οργιάζει και να θυμίζει παράδεισο. Καταρράκτες, ποτάμια, μονοπάτια συνέθεσαν ένα υπέροχο σκηνικό που ολοκληρώθηκε με την μονή Τσούκας και την μονή των Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στην κορυφή του βουνού να μας προστατεύουν.
Η έκπληξη ολοκληρώθηκε με την πετρόκτιστη εκκλησία της Παναγιάς της Γράμμουστας και τον επιβλητικό ορεινό όγκο της οροσειράς του Γράμμου. Η εκδρομή μας περιελάμβανε τσούγκρισμα αυγού,ευχές και κεράσματα από τις κυρίες του Συλλόγου και από τους ιδιοκτήτες του Ξενώνα GRAMMOS LODGE,καθώς και φαγητό στον χώρο του River Party.
Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες που συμμετείχαν στην ημερήσια εξόρμηση μας ,τον Δήμο Νεστορίου ,καθώς και τον Παντελή Δημητριάδη,πιστοποιημένο οδηγό Βουνού ,που μας συνόδεψε στην διαδρομή μας έως τους καταρράκτες.

Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

 

 

Back to top button