Καστοριά

Ευχαριστήριο της Χριστίνας Ευαγγέλου

Η μεγάλη συμμετοχή νέων υποψηφίων, μια γιορτή για τη δημοκρατία

Η διαδικασία ανάδειξης των νέων αρχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ολοκληρώθηκε και οι ευχές όλων μας συνοδεύουν τα νέα πρόσωπα που θα μας εκπροσωπούν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η μεγάλη συμμετοχή νέων υποψηφίων υπήρξε στ’ αλήθεια μια γιορτή για τη δημοκρατία και η επιλογή πολλών νέων ανθρώπων για να υπηρετήσουν τις θέσεις ευθύνης έγινε με σκοπό την ανανέωση και τη δημιουργία μιας νέας τάξης πραγμάτων.
Σε αυτή τη διαδικασία μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Καστοριάς, από τον επόμενο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τον χαρισματικό Γιώργο Κασαπίδη, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους, οι οποίοι βοήθησαν με την άμεση ή έμμεση συμβολή τους, να αναλάβουμε ως παράταξη την ευθύνη για την αλλαγή πορείας της Καστοριάς και να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε έναν και κάθε μία που με τίμησαν προσωπικά με την επιλογή τους. Αναγνωρίζοντας ότι είχα την τύχη να γνωρίσω αγάπη, φιλία, βοήθεια και υπομονή από αρκετούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, σε όλους αυτούς θέλω να πω ένα μεγάλο και από βάθους καρδιάς ευχαριστώ.
Την επόμενη μέρα, έχοντας ζήσει μέσα από την προσωπική επαφή με τους ανθρώπους σε κάθε γωνιά της περιοχής μας και έχοντας ζυμωθεί με τα προβλήματα του τόπου μας, αισθάνομαι περισσότερο από ποτέ την ευθύνη για δημιουργική και ωφέλιμη παρουσία στα κοινά. Η εμπειρία της συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία με αφήνει γεμάτη με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση προσφοράς.
Χριστίνας Ευαγγέλου

Back to top button