Καστοριά

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών  Καστοριάς συγκέντρωσε καπάκια για καλό σκοπό

Σχολεία και ΚΑΠΗ, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, γειτονιές και σωματεία, ακόμη και επιχειρήσεις επιδόθηκαν με μανία στη συγκέντρωση καπακιών σε ένα πρωτοφανές ανθρωπιστικό κίνημα που σάρωσε τη χώρα από άκρη σε άκρη με πρωτοβουλία των πολιτών, που οργανώθηκαν σιωπηλά για να δώσουν ηχηρή συμπαράσταση στους συμπολίτες με κινητικά προβλήματα.!

Πως ένα πλαστικό καπάκι μοιράζει… χαμόγελα!

Σε  πράξη ευαισθησίας και ανιδιοτελούς προσφοράς προχώρησε την Τρίτη 28 Μαΐου  ο Σύλλογος Νεφροπαθών Καστοριάς παραδίδοντας με την βοήθεια  των μαθητών του Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου Καστοριάς και  με  το φορτηγό της Περιφερειακής ενότητας Καστοριά, στον σταθμό ανακύκλωσης Θεσσαλονίκης ένα φορτηγό  καπάκια τα οποία συγκεντρώθηκαν  με την συνδρομή σχολείων για αναπηρικό καροτσάκι .

Για άλλη μία φορά με την βοήθεια του κόσμου κατάφερε να συγκεντρώσει καπάκια, ώστε να αγοράσει ένα αμαξίδιο που θα διατεθεί στο γηροκομείο Καστοριάς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει  να συγκεντρώνει καπάκια  στο  γραφείο του Αγίου Αθανασίου 18 και σε πολλά  ακόμη σημεία της πόλης  μας για όσους φυσικά ενδιαφέρονται να τα μαζέψουν . Πάντα βέβαια για καλό σκοπό  διότι  μην ξεχνάμε πως ένα πλαστικό καπάκι μοιράζει… χαμόγελα!

kastoria365.gr

 

 

 

Back to top button