Κοζάνη

Βλάστη: Αλλαγή ημερομηνίας των Γιορτών της Γης

Ακολουθεί η ανακοίνωση από την σελίδα των Γιορτών της Γης:

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ 2019.
10-14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019!!!

Αγαπητές φίλες και φίλοι των Γιορτών της Γης, λόγω των έκτακτων εκλογών που ανακοινώθηκαν για 7/7, είμαστε αναγκασμένοι να μεταφέρουμε το φεστιβάλ μια εβδομάδα μετά, για να μη σας διχάσουμε και μη μας κατηγορήσουν ότι συμβάλλαμε στη μαζική αποχή της νεολαίας!😉
Ετσι, οι νέες ημερομηνίες του φεστιβάλ θα είναι 10-14/7!

Δυστυχώς, αυτή η έκτακτη αλλαγή θα δημιουργήσει κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, μιας και κάποιοι καλλιτέχνες έχουν ήδη κανονίσει αλλά πράγματα για εκείνες τις μέρες. Τους ευχαριστούμε μέσα απ’ την καρδιά μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για επόμενες χρονιές.

Τώρα, όσον αφορά στο συναυλιακό πρόγραμμα, τα βουκολικά επιτελεία των γιορτών εργάζονται πυρετωδώς και στις επόμενες ημέρες αναμένεται να σκάσει το ολοκληρωμένο συναυλιακό πρόγραμμα σαν κομήτης. Φυσικά, τις επόμενες μέρες θα έρθουν και οι ανακοινώσεις που αφορούν σε παράλληλες δράσεις (παιδότοπος, workshop, μουσικά παραμύθια, πεζοπορίες, μαθήματα, παζάρι χειροτεχνών, λεωφορεία, σημεία προπώλησης και αρκετά άλλα).

Ελπίζουμε αυτή η αλλαγή να μη σας προκαλέσει αναστάτωση, γιατί έτσι κι αλλιώς, το φεστιβάλ με το νέο πρόγραμμα στις νέες ημερομηνίες θα σας αναστατώσει!!!!

Δεν ξενερώνουμε ποτέ, οι “Γιορτές της Γης” θα γίνουν και θα κάνουν σαματά!
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ…

Δείτε περισσότερα

https://www.facebook.com/EarthFestivalVlasti/

Back to top button