Καστοριά

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΟΔΟΣ

Τελεία.


Υποτίθεται ότι το νέο εκλογικό σύστημα ενθαρρύνει τις προγραμματικές συγκλίσεις. Στην Καστοριά όμως, ο τίτλος μιας παλιάς ραδιοφωνικής εκπομπής, «έτσι χωρίς πρόγραμμα» θα μπορούσε να περιγράψει εύστοχα τον προεκλογικό αγώνα. 

Διαβάστε επίσης:

Λόγος & Αντίλογος
ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:
Και έτσι, με έστειλε. Η Φώφη εννοώ. 
Σαράντα μέρες πριν τις εκλογές, για να κερδίσει και πάλι τους Τζουμάκηδες, τους Ραγκούσηδες, τις Ξενογιαννακοπούλες, τους Κουλουμπλήδες, τις Τζάκρη, και τα άλλα ορφανά παιδιά του ίδιου παρελθόντος, καρατόμησε τον μοναδικό Ευάγγελο Βενιζέλο.

ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΤΡΩΝΟΥ ΠΑΠΑΤΕΡΠΟΥ:
Tο φτερωτό άλογο
Έμαθα τότε ότι η μητέρα μου ήταν Εβραία και πως εξαιτίας της είχαμε τώρα όλη αυτήν την καταδίωξη. Οι δικοί της, ποτέ δεν δέχτηκαν τον γάμο της με τον Άραβα πατέρα μου…
Λόγος & Αντίλογος

ΛΑΖΑΡΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ:
Είπαν… ακροβολισμοί
Ο ρήτωρ Δημοσθένης στην αρχαία Αθήνα έλεγε: «Φίλιππος έστιν ό,τι άν είπη τις». Βάλετε εσείς στην θέση του ονόματος του Μακεδόνος Βασιλέως: Τσίπρας.

Το Σκάκι
Νενικήκαμεν;
Νενικήκαμεν οι νικητές, οι χαμένοι, οι ψηφίσαντες, οι απέχοντες, οι αδιάφοροι, οι εκδρομείς, οι γέροι, οι νέοι, οι μεσαίοι, οι άντρες, οι γυναίκες, οι κερδισμένοι μιας καρέκλας, οι δολοπλόκοι, οι καιροσκόποι, οι νησιώτες, οι στεριανοί… νενικήκαμεν!

ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ:
Η μεγάλη απάτη στον ΟΗΕ με τη «Συμφωνία των Πρεσπών» [III] Σήμερα, δίνουμε στη δημοσιότητα όλα αυτά τα κρίσιμα και χρήσιμα στοιχεία από τα οποία οι Έλληνες μπορούν να πάρουν κουράγιο και με όπλο τη γνώση να διεκδικήσουν το αδιαμφισβήτητο δίκιο τους. 

ΛΑΖΑΡΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ:
Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική
Τοπικός τύπος. Θα είχε ποιοτικότερη (!) διαφήμιση. Το ποιόν έχει διαβάθμιση;

-Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών β’ γύρου

-Συγκριτικοί πίνακες εκλογικών αποτελεσμάτων

-Παθήματα χωρίς μαθήματα.

… κι άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 6.6.2019 | 989

Back to top button