ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Εκδήλωση παρουσίαση των 20 αθλητών του Run Greece Καστοριάς

Στην αίθουσα αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση-παρουσίαση της ομάδας της Δυτικής Μακεδονίας, που συγκροτήθηκε μετά τη διεξαγωγή του αγώνα RUN  GREECE Καστοριάς της 12ης Μαΐου 2019, παρουσία εκπροσώπων της «ERGO Ασφαλιστικής» κ.κ. Κάλλη Κωνσταντίνο και Γκοτσόπουλο Τάσο, που είναι και ο χορηγός- υποστηρικτής του τελικού αγώνα RUN GREECE, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 18:00.

H ομάδα RUN GREECE της Δυτικής Μακεδονίας αποτελείται από 10 άνδρες και 10 γυναίκες δρομείς, οι οποίοι είναι ενήλικοι, κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας για ένα τουλάχιστον χρόνο πριν από τις 12/5/2019, συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου των 5χλμ του RUN GREECE Καστοριάς 2019 και τερμάτισαν σε θέση πρόκρισης για την αντίστοιχη ηλικιακή τους κατηγορία.

Η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες των άλλων έξι Run Greece, θα συμμετέχει στον τελικό αγώνα RUN GREECE, με την ονομασία «Αγώνας Δρόμου 3χλμ ERGO». Ο αγώνας αυτός, που έχει και κοινωνικό σκοπό, θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στα πλαίσια των εκδηλώσεων του «ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ».

Οι 20 του Run Greece Καστοριά που θα πάνε στην Αθήνα

 

 

 

Back to top button