Καστοριάφωτορεπορτάζ

Η Υρώ Λαγγιώτη μας προτείνει τα χρώματα του φετινού καλοκαιριού (φωτογραφίες)


Το καλοκαίρι είναι πλέον επίσημα εδώ και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα χρώματα που κυριαρχούν αυτή τη σεζόν και για το πώς να τα αναδείξετε!
Ροζ


Από μικρή όταν σε ρωτούσαν το αγαπημένο σου χρώμα, έλεγες το ροζ. Μεγαλώνοντας άρχισες να κρύβεις την αγάπη σου, γιατί δεν ήσουν πια μωρό και τα στερεότυπα λένε ότι αποχαιρετούμε αυτό το χρώμα αν δεν θέλουμε να μοιάζουμε με barbie. Σήμερα τα πράγματα δεν είναι έτσι!


Ως ενήλικη, φυσικά και μπορείς να εντάξεις το χρώμα αυτό στο outfit σου με έξυπνο τρόπο και να το ενδυναμώσεις με ένα statement ροζ αξεσουάρ. Το ροζ, σε pal ή dusty αποχρώσεις είναι πλέον λιγότερο κλισέ, διακριτικά ρομαντικό και αδιαφιλονίκητα κομψό!

Πράσινο


Οκ, μπορεί πριν μερικά χρόνια να είχαμε συνδυάσει το πράσινο χρώμα με τα Χριστούγεννα, αλλά πλέον αυτό δεν ισχύει! Το πράσινο είναι το χρώμα – μπαλαντέρ: Ταιριάζει σε μελαχρινές, ξανθές και κοκκινομάλλες!


Επίσης, ένα αξεσουάρ σε πράσινο χρώμα, προσθέτει δυναμισμό εξίσου σε ένα night glam ή daily chic ή athleisure outfit, καθώς προσθέτει μια αίγλη στο τελικό σύνολο. Τέλος, συνδυάζεται άψογα με χρυσό και ασημί για μια πιο glamorous εμφάνιση!

Κόκκινο


Το χρώμα – super hero! Μπορείς να το επιλέξεις σε ένα total red outfit είτε να εντάξεις ένα δυναμικό κόκκινο item στο στυλ σου, για να κάνει τη διαφορά!


Το κόκκινο είναι πάντα η δυναμική επιλογή και εκπέμπει ένα femme fatale vibe, που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει!
Μωβ


Το μωβ αποτελεί μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη απόχρωση, που συχνά διστάζεις να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου!


Αυτή η σεζόν, ήρθε η ώρα να το τολμήσεις και σίγουρα θα το λατρέψεις μιας και το μωβ χρώμα στα αξεσουάρ καταφέρνει να απογειώσει ακόμα και το πιο minimal σύνολο!


Extra tip: Συνδύασε το μωβ outfit σου με ένα αξεσουάρ σε αποχρώσεις του κίτρινου, για ένα απόλυτα fashion-forward color-blocking αποτέλεσμα!
Μπεζ


Χρώμα διαχρονικό, σχεδόν μοναδικό στο χρωματικό φάσμα! Το αγαπώ γιατί έχει τη εκπληκτική δυνατότητα να θεωρείται και θερμό και ψυχρό, ανάλογα με τα χρώματα που το πλαισιώνουν.


Οι περισσότεροι το χαρακτηρίζουν ως ουδέτερο χρώμα, ως βάση ή φόντο… Εγώ πιστεύω πως η μαγεία του είναι στο ότι αν συνδυαστεί σωστά, γίνεται ένα πολύ ισχυρό χρώμα και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό τελικό σύνολο!
Άσπρο


Το άσπρο έχει την ικανότητα να δίνει λάμψη στο στιλιστικό αποτέλεσμα, και το βασικότερο; Να αναδεικνύει το μαύρισμα σου!


Ένα total white αξεσουάρ Είναι εύκολο να συνδυαστεί, προσθέτει φινέτσα και δίνει μια δροσερή και ανέμελη πινελιά στο outfit σου!
Μαύρο


«Τα άλλα χρώματα είναι έρωτας. Το μαύρο είναι αγάπη!» Το μαύρο, το απόλυτο χρώμα δεν γίνεται να λείπει και αυτό το καλοκαίρι.
Είναι διαχρονικό, είναι safe και δεν θα σε ωθήσει ποτέ σε στιλιστικά λάθη.

Είτε επιλέξεις ένα total black outfit, είτε προσθέσεις στα χρώματά σου μια ‘little black bag’ , η άγρια κομψότητά του μαύρου δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ!
Είσαι έτοιμη να διαλέξεις το χρώμα που θα σε συντροφεύσει στις καλοκαιρινές σου περιπέτειες; Βρες το αγαπημένο σου αξεσουάρ για να κρατήσει τις συναρπαστικές σου ιστορίες και τις αγαπημένες σου αναμνήσεις, μέσα από την προσωπική μου συλλογή με ένα κλικ στο tricklanes.com
Ότι και να επιλέξεις για το Καλοκαίρι σου, να θυμάσαι: το ιδανικότερο αξεσουάρ για εσένα είναι η αυτοπεποίθηση σου!
Υρώ Λαγγιώτη
Fashion Designer @ TrickLanes
mailchi.mp

 

Back to top button