Καστοριά

Ευχαριστήριο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς (φωτο)


Οι εκπαιδευτικοί του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας προς τον Δήμο Καστοριάς και ειδικότερα προς τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Λεωνίδα Παπαδημητρίου, για την έμπρακτη συμπαράσταση κατά τη διάρκεια της υλοποίησης του προγράμματος Erasmus+, κατά το οποίο το σχολείο μας φιλοξένησε εκπαιδευτικούς από τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, για ένα τετραήμερο.
Ο Αντιδήμαρχος ανταποκρινόμενος στο αίτημα για βοήθεια, μας παραχώρησε χώρο στο αρχοντικό Βέργου όπου παρουσιάζεται η έκθεση φωτογραφίας των Ευρωπαίων μαθητών, εξασφάλισε δωρεάν είσοδο στη Σπηλιά του Δράκου, στο Λιμναίο Οικισμό Δισπηλιού και στο Ενυδρείο και δεξιώθηκε τους εκπαιδευτικούς σε εστιατόριο της πόλης μας.
Οι δράσεις που υλοποιήσαμε στο πλαίσιο του προγράμματος άφησαν τους φιλοξενούμενούς μας κατενθουσιασμένους, γνωρίζοντας πέρα από την ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα και τις παραδοσιακές, ιστορικές ομορφιές της πόλης μας, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αυθεντικότητα της ελληνικής φιλοξενίας.

Επίσης, ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δ.Σ. για την οργάνωση της υποδοχής των εκπαιδευτικών στο σχολείο μας

 

 

Back to top button