Καστοριά – Συνταγή: Πανεύκολο παγωτό

Πανεύκολο παγωτό που σας βγάζει από την δύσκολη θέση στο να υπάρχει πάντα γλυκό στο ψυγείο σας

ΥΛΙΚΑ
1 Φυτική κρέμα γάλακτος( στο πρασινο κουτι, το μικρο μεγεθος)
1 Ζαχαρούχο γάλα
2 πακετα μπισκότα πτι μπερ
σταγόνες σοκολάτας (λευκης και μαύρης) είτε καραμελωμένους ξηρούς καρπούς
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάω πολύ καλά την κρέμα γάλακτος κατευθείαν απο το ψυγειο μέχρι να γίνει αφράτη σαντυγί.Προσθέτω το ζαχαρουχο και χτυπάω λίγο ακόμη μέχρι να ενσωματωθεί. Με μια μαρίζ ενσωματώνω και την σοκολάτα ή τους καρπούς. Σε τάπερ (ιδανικο για κατάψυξη) στρώνω στην βάση μπισκότα, απο επάνω ρίχνω το παγωτό μου και καλύπτω με ακόμη μια στρωση μπισκότων. Προσέχω να είναι η κάτω βάση και η επάνω βάση μπισκότων στην ίδια ευθεία έτσι ώστε οταν κοψω για να σερβίρω να βγαίνει σάντουιτς. Αφήνω να παγώσει ενα βράδυ στην καταψυξη και διατηρείται αρκετες ημέρες…. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

erasitexnies.blogspot.com

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.