Καστοριά: Εκδρομή – προσκύνημα της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ

Η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ), τιμώντας την 70ή επέτειο λήξης της τρίχρονης εποποιίας του ΔΣΕ, το 1949, διοργανώνει 5ήμερη εκδρομή – προσκύνημα στην ΚΔ Μακεδονία και την Ηπειρο (6 – 11 Ιούλη) για την επίσκεψη σε ιστορικούς τόπους δράσης του ΔΣΕ.

Συγκεκριμένα: Η εκδρομή θα ξεκινήσει από τη Νάουσα με τη συμμετοχή στη χρονιάτικη εκδήλωση των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και των επαναπατρισμένων πολιτικών προσφύγων και περιλαμβάνει επίσκεψη σε ιστορικούς τόπους σε Φλώρινα, Καστοριά, Πρέσπες, Νεστόριο, μνημείο στην Κοτύλη, επίσκεψη στο Μουσείο – Μνημείο του ΔΣΕ, στο Γράμμο (στη Θεοτόκο), στη Λυκόραχη (μνημείο του ΔΣΕ), Κόνιτσα και Γιάννενα.

Για συμμετοχή – πληροφορίες στα γραφεία της κεντρικής διοίκησης της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ (Μαυρομματαίων 12, 2ος όροφος, τηλ.: 210.8222.952).

 

 

3 σχόλια

  1. Ποιός συντηρεί είπαμε τον διχασμό?

    • Αυτοί που μπορούν ακόμα να πηγαίνουν στην πλατεία “Βαν Φλιντ”” και στο Βίτσι της λαϊκιάς δεξιάς….Έχεις ακόμη απορία;
      Ή το σχόλιό σου ήτανε ενωτικό;

  2. Να τα ξεχάσουμε όλα για να τα επαναλάβουμε λίαν συντόμως, χωρίς ενδοιασμούς . Λες και η ιστορία δεν μας διδάσκει τίποτε……………. Ποιος φοβάται το παρελθόν;……. οι Καστοριανοί πάντως όχι.
    Τα σέβη μου