Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Καστοριά – Συνταγή: Καρμπονάρα

Καρμπονάρα από τον σεφ Βασίλη Καρανικόλα

15 λεπτά: Προετ. 5 λεπτά | Μαγείρεμα: 10 λεπτά | Μερίδες: 4

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. σπαγγέτι
  • 250 γρ. guanciale (μπέικον ή παντσέτα καπνιστή)
  • 1/2  σκελίδα σκόρδου (προαιρετικά)
  • 100 γρ. πεκορίνο τριμμένο
  • 4 κρόκους αβγών
  • 1 αβγό ολόκληρο
  • 70 γρ., κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • λίγο νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1/2 ποτήρι λευκό κρασί

Οδηγίες στο kitchenvillage.gr

 

 

 

Back to top button