ΑθλητικάΚαστοριά

Σταύρος Θεοδοσόπουλος: Απαντάει σε δημοσιεύματα για το θαλάσσιο σκι στη λίμνη της Καστοριάς (ΦΕΚ)

Με μεγάλο προβληματισμό χθες διάβασα κάποια ανούσια και με χωρίς καμιά απολύτως βάση πράγματα, από κάποιους εξυπνάκες που το μόνο που τους νοιάζει είναι να κάνουν κακό στην πόλη να ζηλεύουν να φθονούν για την πρόοδο των συνανθρώπων τους, χωρίς καν να τους νοιάζει να μάθουν να ενημερωθούν και να διαβάσουν που απευθύνονται σε ποιους στην ιστορία τους και αν όντως τελικά μπορεί να γίνει θαλάσσιο σκι στην Καστοριά. Ας διαβάσουν το ΦΕΚ και τη χαρτογράφηση του τότε θα καταλάβουν. Κύριες και κύριοι που μόνο αυτός ο χαρακτηρισμός δεν σας ταιριάζει δεν είστε ικανοί ούτε να αποκαλύψετε το πρόσωπο σας συμπεριφέρεστε σαν δειλές κότες…
Σας ενημερώνω προσωπικά πως σκι υπάρχει και θα υπάρχει πάντα στην πόλη μας νόμιμα. Όσο και αν σας ενοχλεί αυτό. Η ευαισθησία μας στα πτηνά στα ψάρια και σε οποιονδήποτε οργανισμό τς λίμνης είναι ευρέος γνωστή φροντίστε να κάνετε κάτι πιο ουσιώδεις ώστε να ενδιαφερθείτε πραγματικά γι’ αυτήν και να την προστατεύσετε. Με όλη αυτή την σκευωρία θα μπορούσαμε να κινηθούμε δικαστικά. Κλείνοντας γιατί πολύ ασχολήθηκα μαζί σας ήθελα να ενημερώσω τα τοπικά σάιτ ότι προτού γράψουν οποιαδήποτε ανοησία και δώσουν βάση σε οποιονδήποτε άρρωστο καλό θα ήταν να ενημερώνονται πρώτα με το να βγάζουμε μια ίντριγκα επειδή δεν έχει θέματα τώρα το καλοκαίρι δεν νομίζω ότι τιμάει κανέναν.

Σταύρος Θεοδοσόπουλος

Το ΦΕΚ (226-2019 NATURA Καστοριά σελ. 2918-2919) στο οποίο αναφέρεται ο κ. Θεοδοσόπουλος, αναγράφει ότι στο νότιο τμήμα της λίμνη μπορούν να χρησιμοποιούνται ταχύπλοα σκάφη για σκι, περιήγηση κ. ά.

 

 

 

 

 

 

Back to top button