Καστοριά

Καστοριά – Συνταγή: Μεντλέν

Η Ελεάννα Βλαχοπούλου μας προτείνει μία συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου

ΥΛΙΚΑ
120 γρ μέλι
3 αβγά
140 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
140 γρ βούτυρο
1 κ. γλ μπέικιν παόυντερ
ξύσμα απο 1 λεμόνι
1 πρέζα αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά με μια κουτάλα η έναν αβγοδάρτη μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.Μοιράζουμε το μείγμα στις ειδικές φόρμες για μαντλέν είτε σε φόρμες για μάφιν καλά βουτυρωμένες και αλευρωμένες. Ψήνουμε για 10 με 12 λεπτά.Ξεφορμάρουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Συνταγή Σ. Παρλιάρου

erasitexnies.blogspot.com

 

 

 

 

Back to top button