Ελλάδα

ΔΕΗ: Ώρα μηδέν! – Σχέδιο σωτηρίας ζητούν οι Βρυξέλλες

Κρίσιμη εβδομάδα για το μέλλον της ΔΕΗ. Την Παρασκευή ανακοινώνονται τα αποτελέσματα του πρώτου 3μήνου. Άμεσο σχέδιο που θα ενεργοποιηθεί εφόσον καταρρεύσει η εταιρία ζητούν οι Βρυξέλλες. Τι ζήτησαν από τη Νέα Δημοκρατία και γιατί τη θεωρούν συστημικό κίνδυνο.

Μία από τις πλέον κρίσιμες εβδομάδες της σύγχρονης ιστορίας της διανύει η ΔΕΗ. Τα σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω από τον ουρανό της πάλαι ποτέ κραταιάς επιχείρησης είναι πάρα πολλά και αν δεν υπάρξει άμεσα κάποια σοβαρή κίνηση, τότε η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει.

Ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα ότι η επιχείρηση πάει από το κακό στο χειρότερο, είναι και η χθεσινή εικόνα. Μία ημέρα που η θερμοκρασία ήταν λίγο ψηλότερη από το συνηθισμένο, ούτε καν μίνι καύσωνας σε όρους μετεωρολογίας και άρχισαν οι διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές της Αττικής, απόρροια της κακής συντήρησης και της έλλειψης επενδύσεων

Την προσεχή Παρασκευή η ΔΕΗ θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του πρώτου 3μηνου, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις πληροφορίες θα είναι ζημιογόνα και μάλιστα οι ζημιές θα είναι εξαιρετικά υψηλές, εκτός και αν… γίνει κάποιο θαύμα.

Η συνέχεια στο Newsit.gr

Back to top button