ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Στέφθηκε με επιτυχία το 4ο Τουρνουά Ακαδημιών του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας (σειρά φωτογραφιών)

Ένα τουρνουά το οποίο έχει γίνει θεσμός και αγκαλιάστηκε από όλες τις ακαδημίες μικρών και μεγάλων ομάδων με ιδιαίτερη επιτυχία.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Μέγ. Αλέξανδρος Καλλιθέας Καστοριάς διοργάνωσε το τριήμερο 20-22 Ιουνίου το 4ο Τουρνουά Ακαδημιών.

Στο Τουρνουά που διεξήχθη σε διαμορφωμένα αλλά σε άσχημη κατάσταση γήπεδα στο ΔΑΚ Καστοριάς, συμμετείχαν περίπου 250 λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές από 16 συνολικά ακαδημίες, από 8 μέχρι 15 ετών, ενώ διεξήχθησαν περίπου 80 αγώνες.

Σε όλο τουρνουά,το οποίο έχει γίνει θεσμός και αγκαλιάστηκε από όλες τις ακαδημίες μικρών και μεγάλων ομάδων με ιδιαίτερη επιτυχία οι νεαροί ποδοσφαιριστές έδωσαν το καλύτερος τους εαυτό έξω από σκοπιμότητες και βαθμολογίες και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στα γήπεδα χάρηκαν παιχνίδι.

Η ικανοποίηση των διοργανωτών επισφραγίστηκε από τα εκατοντάδες συγχαρητήρια και από τα χαμόγελα των παιδικών ψυχών. Ήταν κάτι που η οργανωτική επιτροπή το είχε πιστέψει και το πέτυχε. Να ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη αυτών των ωραίων αγώνων με επίκεντρο τις αθλητικές σχέσεις και τους αγώνες χωρίς σκοπιμότητα. Όλοι βγήκαν νικητές.

Οι ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΞΗΣ :

ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΝΤΑΗΛΑΚΗ
ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ
ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ
ΔΙΣΠΗΛΙΟ
ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ
ΚΟΡΗΣΟΣ
ΟΡΕΣΤΕΙΑΔΑ
ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟΥ
ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΤΟΙΧΙΟ
ΛΕΥΚΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

sentranews.gr

 

 

Back to top button